Vestea momentului despre Ianis Hagi! Reacţie de ultimă oră din Scoţia. Tricolorul ar putea schimba echipa, din nou

Vestea momentului despre Ianis Hagi! Reacţie de ultimă oră din Scoţia. Tricolorul ar putea schimba echipa, din nou. Momentan, a fost împrumutat de Rangers la Alaves, până la finalul acestui sezon.

Acum câteva zle Gigă Hagi a vorbit despre poziția de joc care l-ar avantaja pe fiul său, Ianis Hagi. Scoțienii au fost foarte atenți la declarațiile făcute de „Rege”.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Gică Hagi a declarat că fiul său se simte cel mai bine în rolul de număr 10, iar presa din Scoția au declarat că odată cu revenirea lui Ianis la Rangers, se așteaptă să fie un alt fotbalist.

În prezent Ianis este împrumut la Deportivo Alaves.

„Hagi 2.0. Gheorghe Hagi este absolut convins că vom vedea un nou Ianis Hagi, cu o poftă de joc suplimentară atunci când se va întoarce la Rangers după împrumutul său de un sezon de la Alaves. Liderul fotbalului românesc este sigur că fiul său poate aduce o scânteie pe oricare dintre posturile de sus”, au notat scoțienii de la dailyrecord.

„Probabil număr 10 joacă cel mai bine”

„Eu vă zic ce mi-a zis și el cât a fost cu mine. La un moment dat, juca și bandă la mine. Dacă vrei să joci 4-3-3 a jucat și inter, mijlocaș ofensiv. S-a dezvoltat foarte bine și el zice că îi place foarte mult.

La mine juca la început atacant, pentru că era mic și nu avea încă forță. A doua oară când a venit, mi-a zis că dacă vreau să dea cel mai bun randament să-l bag număr 10. A dat randament și apoi a jucat la fel și la U21. Probabil număr 10 joacă cel mai bine.

E un jucător polivalent care poate să joace toate posturile din atac. În ultimii doi ani, așa cum s-a dezvoltat, el îmi poate spune că poate juca inter. Aleargă foarte mult, vede jocul, are creativitate și îi place să paseze pentru atacanți.

El e un jucător de atac, sunt fundașii care trebuie să se apere, mijlocașii trebuie să facă ambele faze, iar atacanții trebuie să atace. E clar că trebuie să ai tipul de jucător care îți face diferența. El e atacant și trebuie să creeze goluri.

El poate să joace toate trei posturile din atac, inclusiv nouă fals. Depinde și de antrenor ce tip de jucător își dorește. Ianis poate să joace orice post din atac plus inter, pentru că s-a dezvoltat. Arată foarte bine, în fiecare meci pe care îl joacă arată foarte bine. Așa cum îl știu, el e un jucător foarte serios”, a spus Gică Hagi, la digisport.

Ianis, o nouă șansă la Rangers

Ianis Hagi a ajuns sub formă de împrumut până la finalul sezonului la Deportivo Alaves.

Din următorul sezon, Ianis Hagi ar urma să revină la Rangers, asta deoarece Alaves nu are opțiunea unui transfer definitiv. „Toţi jucătorii lui Rangers par că vor primi o nouă şansă sub comanda lui Philippe Clement, aşa cum se întâmplă de obicei în cazul noilor antrenori.

Asta ar trebui să aducă speranţă pentru unii fotbalişti care au primit puţine minute în acest sezon, iar unul dintre ei este Ianis Hagi, împrumutat timp de un sezon la Deportivo Alaves, în LaLiga”, scriu scoţienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed