Sora lui Edi Iordănescu şi-a găsit de muncă! Unde s-a angajat tânăra. Dezvăluiri şi imagini virale / Foto

Sora lui Edi Iordănescu şi-a găsit de muncă! S-a aflat unde s-a angajat tânăra. A revenit din concediul de maternitate și s-a reîntors la vechile pasiuni. Și-a reluat activitatea în televiziune.

Maria Iordănescu, din nou pe platourile de filmare! Sora lui Edi Iordănescu a revenit la TV. Unde va prezenta știrile sportive.

Sora lui Edi Iordănescu şi-a găsit de muncă!

În urma unui concediu de maternitate de jumătate de an, Maria Iordănescu este gata să își reia activitatea!

Frumoasa femeie va prezenta știrile sportive la Prima TV, începând cu data de 21 octombrie.

„Aştept această revenire încă de pe vremea în care nici nu plecasem de la locul de muncă. Am plecat cu greu, mi-am luat la revedere în lacrimi de la colegi, deşi ştiam că mă voi întoarce repede.

A venit, în sfârşit, şi momentul acesta pe care l-am aşteptat toată perioada în care am stat acasă. Sincer, mă uităm cu jind la colegii mei la televizor aşteptând momentul întoarcerii”, a mărturisit Maria, potrivit publicației Pagina de Media.

Maria Iordănescu a absolvit școala de jurnalism IMA (Intact Media Academy). Blondina a lucrat ca reporter la Antena Stars, a creat o rubrică sportivă în cadrul Telekom Sports, iar în anul 2021, a prezentat aceeași rubrică în cadrul Look Sport +.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed