Gigi Becali a pierdut un jucător important! Dezvăluirea momentului făcută de către şeful de la FCSB. Cine va ajunge, până la urmă, sub comanda lui Elias Charalambous

Gigi Becali a pierdut un jucător important! Dezvăluirea momentului făcută de către şeful de la FCSB.

Impresarul Florin Vulturar, plecat în Africa de Sud, i-a transmis că nu îl mai propune pe Efmamjjasond Gonzalez.

Gigi Becali nu renunță la jucătorii din Africa de Sud

Impresarul Florin Vulturar a plecat în Africa de Sud pentru a încerca să-l aducă la FCSB pe Efmamjjasond Gonzalez. Columbianul joacă la Kaizer Chiefs, împrumutat de la Real Santa Cruz. Inițial, lucruile păreau ca și făcute, dar acum, Becali anunță că acesta nu va mai ajunge la echipa sa. Vulturar ar fi pus ochii pe alt jucător.

„Vulturar a zis că nu-i place de ăla. A văzut multe meciuri, a stat noaptea și l-a văzut. A zis că nu a dat goluri. Acum zice că are pe altul. Eu i-am dat temă să-mi aducă un atacant.

Inițial mi-a zis de ăla (n.r- Efmamjjasond Gonzalez), acum îmi zice de altul. Oricum îl aducem împrumut și după aia vedem. El îmi spune că a găsit altul. Am zis «Bine, uită-te 2-3 nopți și la asta». Toți jucătorii pe care Vulturar îi vede, îi trimite să-l vedem și noi. I-am zis lui MM Stoica «Îți dă Vulturar un jucător, te uiți și îmi zici da sau nu»”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, la DigiSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed