Gigi Becali a dat ordin! Unde va juca noua vedetă de la FCSB. Elias Charalambous trebuie să știe

Gigi Becali a dat ordin! Elias Charalambous trebuie să știe unde va juca noua vedetă de la FCSB.

FCSB va juca duminică cu FC Voluntari, de la ora 21:00, în etapa a 13-a a SuperLigii, iar Gigi Becali a anunțat că Dorin Rotariu va fi titular.

Gigi Becali a dat ordin!

Dorin Rotariu (28 de ani) a semnat cu FCSB până la finalul sezonului actual și are opțiune de prelungire pe încă două sezoane.

Deși inițial Gigi Becali spunea că Dorin Rotariu va fi utilizat pe poziția de atacant central. Acum, patronul FCSB-ului a vorbit despre utilizarea fotbalistului în flancul drept.

”Eu i-am zis că el joacă și număr 9, eu l-am întrebat pe băiat, a zis că joacă și număr 9. Mi-a zis că îi place cel mai mult în dreapta, dar că joacă trei posturi, atacant, al doilea vârf și în dreapta.

Nu era un secret, mi-a zis băiatul că cel mai bun randament îl dă în dreapta. Și eu știam că el joacă în dreapta. Eu l-am luat că atacant, nu ca număr dreapta. Noi aveam o problema în dreapta, că vârf e și Compagno, și Băluță. În dreapta nici Tavi nu funcționa bine, nici Miculescu.

De când a plecat Cordea aveam o problemă. Mi-a plăcut de Băluță, dar am zis că el va juca titular și cu asta-basta. Dacă el nu joacă bine, după 45 de minute, joacă altul. Eu am foarte mare încredere.

Când l-am luat pe Rotariu, aceleași persoane au zis că nu a mai jucat de multă vreme, că nu știu ce. Și MM mi-a zis că nu a mai jucat de multă vreme. I-am zis că îl iau că mi-a plăcut de el de atunci. După trei zile de antrenament, MM mi-a zis ’Băi, Gigi, ăsta e așa cum ai zis tu, e bun rău de tot. E fotbal”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.

Salariul câștigat de Rotariu la FCSB

Rotariu va încasa unul dintre cele mai mari salarii de la FCSB, la egalitate cu Darius Olaru, Damjan Djokovic și Alexandru Băluță, 20.000 de euro. Vlad Chiricheș conduce acest clasament cu 40.000 de euro, iar Florinel Coman se află pe locul secund, cu 30.000 de euro.

Dorin Rotariu a fost transferat la Ludogorets, campioana Bulgariei, în iulie 2021, în urma despărțirii de Astana. Deși a semnat un contract valabil trei ani, după jumătate de sezon, românul a fost împrumutat în vestiarul celor de la Atromitos, Grecia.

Acolo a reușit să înscrie doar patru goluri în cadrul celor 42 de apariții ale sale în teren. Potrivit Transfermarkt, Dorin Rotariu are o cotă de piață în valoare de 500.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed