Gigi Becali se va enerva cumplit! Ce a putut să facă unul dintre jucătorii de la FCSB. Va ieşi un scandal uriaş

Gigi Becali se va enerva cumplit! S-a aflat ce a putut să facă unul dintre jucătorii de la FCSB. Va ieşi un scandal uriaş. Războiul din Israel scindează și lumea fotbalului. Joyskim Dawa alege să apere cauza victimelor din Palestina.

Joyskim Dawa, legitimat la FCSB, a făcut câteva postări pe contul său de Instagram prin care își exprimă susținerea față de Palestina. Asta în contextul conflictului armat disputat cu Israel.

Gigi Becali se va enerva cumplit

Fotbalistul camerunez a distribuit mai multe imagini cu copii răniți în atacurile din Palestina. Dawa a vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la ororile care se petrec în această regiune.

De altfel, jucătorii Youcef Atal, de la OGC Nice, dar și Anwar El Ghazi, de la Mainz 05, au susținut și ei cauza palestinienilor. Din acest motiv, cei doi fotbaliști au fost suspendați pentru o perioadă de timp nedeterminată.

„Având în vedere natura publicației distribuite și gravitatea acesteia, clubul a luat decizia de a lua măsuri disciplinare imediate împotriva jucătorului, înainte de orice acțiune care ar putea fi luată de autoritățile sportive și legale.

Ca atare, clubul a decis să-l suspende pe Youcef Atal până la noi ordine”, a transmis clubul Nice, prin intermediul site-ului său oficial.

„El Ghazi a luat o poziție cu privire la conflictul aflat în desfășurare în Orientul Mijlociu, care a fost considerată inacceptabilă. Iar clubul se distanțează în mod clar de conținutul postării, deoarece nu reflectă valorile clubului nostru.

Înainte de a lua această decizie, clubul și jucătorul s-au angajat într-o discuție aprofundată”, au anunțat și oficialii de la Mainz.

Un alt jucător, mustrat din cauza opiniilor sale despre Palestina

Și Noussair Mazraoui, legitimat la Bayern, a făcut mai multe postări similare. Oficialii clubului său au anunțat că vor purta o discuție cu jucătorul, conform DPA.

„Bayern l-a contactat imediat pe Noussair Mazraoui după postările sale pe Instagram de duminică. Jucătorul se află în prezent în Africa cu echipa națională a Marocului. După întoarcerea sa, este planificată o întâlnire personală detaliată cu conducerea clubului la München”, au transmis cei de la Bayern, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed