Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Ce este obligat să facă selecţionerul. Doar aşa putem ajunge la EURO 2024

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! S-a aflat ce este obligat să facă selecţionerul. A primit toate ponturile de care avea nevoie. Nu există șansă de eșec. Doar aşa putem ajunge la EURO 2024.

Edi Iordănescu nu are voie să greșească! A tras lozul cel norocos. Elvețianul care i-a spus tot ce trebuie să știe înainte de dubla din noiembrie.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu!

Ivan Martic, fotbalist elvețian care a activat în cadrul Superligii, la CSU Craiova și U Cluj, a vorbit despre şansa reprezentativei României de a se califica la EURO 2024. I-a transmis un sfat lui Edi Iordănescu, ce l-ar putea ajuta considerabil în partidele lunii noiembrie. 

România se va duela, pe Arena Națională, cu Elveția și în deplasare cu Israel.

Ivan Martic a vorbit despre selecționata țării sale natale. Este de părere că România ar fi în avantaj, având în vedere prestațiile slabe ale Elveției, a cărei defensive ”nu este în top”.

„Este o situație bună pentru România, conform ultimelor rezultate. Elveția este într-o pasă negativă după ultimele patru meciuri. A remizat cu România, acasă, cu Kosovo, în deplasare, cu Belarus, acasă, a învins doar Andorra, un succes logic. Elveția nu a jucat rău, dar primește goluri foarte ușor. Defensiva nu este în top.

Elveția a dominat partida, partidele, și cu România, și cu Belarus, ar fi trebuit să câștige ușor. Cu Belarus a luat goluri din trei contraatacuri, cu România s-a împiedicat în ultimele minute, cred că asta ar fi cheia unui succes al vostru cu elvețienii în noiembrie. Contraatac și atenție în ultimele minute!”, a explicat fundașul dreapta, conform gsp.ro.

Ivan Martic, mesaj pentru U Cluj

Fundașul celor de la FC Wil a mărturisit că urmărește cu drag, în continuare, partidele din Superliga.

„Chiar sunt mândru de ambele formații la care am jucat. Acum, văd FCSB în pole-position pentru a câștiga campionatul.

Are o echipă foarte bună, în acest moment cu calitatea individuală a jucătorilor cea mai bună. Cupa României este o competiție a surprizelor, dar, din suflet, mi-aș dori ca Neluțu Sabău și U Cluj să câștige în 2024, pentru a răzbuna finala pierdută din primăvara trecută!

Am petrecut momente foarte frumoase și la Craiova, și la Cluj Napoca. Normal, în Oltenia am stat mai mult, s-au adunat multe lucruri de suflet, dar și Clujul a reprezentat ceva special. Duc dorul României, există la voi un stil de viață pe care îl îndrăgesc.

Poate ne vom revedea într-o zi în România sau eu voi reveni în țara voastră pentru a lucra, din nou, chiar dacă într-o altă meserie. Fac școala de antrenori în Italia, așa că, sper să ne revedem în fotbal!”, a declarat Martic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed