Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Decizia de ultimă oră luată de omul lui Răzvan Burleanu. Este oficial

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Decizia de ultimă oră luată de omul lui Răzvan Burleanu. Este oficial. Superliga se reia joi seara, cu restanţa dintre Poli Iaşi şi Sepsi. Vineri, începe însă cea de-a 13-a etapă.

Această rundă va fi deschisă de echipa lui Cristiano Bergodi. Rapid va evolua în deplasare, contra celor de la UTA.

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi!

Giuleştenii lui Cristiano Bergodi întâlnesc UTA. Omul lui Răzvan Burleanu a stabilit brigada completă care va conduce această partidă. Arbitrul Horaţiu Feşnic va conduce la centru meciul UTA – Rapid, care va avea loc, vineri, de la ora 21.00, în etapa a 13-a din Superligă.

Feşnic va fi ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Cerei. În Camera VAR se vor afla Florin Andrei şi Doru Lucaciu. Rezevă va fi Florin Mazilu, iar observator Octavian Şovre.

În acest moment, Rapid continuă lupta de la distanţă cu cei de la FCSB, pentru titlu. De partea cealaltă, UTA speră să scape de locurile care duc în liga secundă. Giuleştenii se află pe locul 3 în Supelriga, la 7 puncte în spatele liderului FCSB.

De partea cealaltă, echipa pregătită de către Mircea Rednic, se află pe poziţia a 14-a, cu 10 puncte, după 11 meciuri. mai are de disputat o restanţă, contra Farului lui Gică Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed