Adrian Mititelu nu s-a mai abținut! Ii face praf pe contestatarii lui Giovanni Constantino. Ce îl recomandă pe noul antrenor de la FCU Craiova

Adrian Mititelu nu s-a mai abținut! Ii face praf pe contestatarii lui Giovanni Constantino. Patronul oltean s-a ofensat în privința ironiilor la adresa tehnicianului. De ce au izbucnit suporterii.

Adrian Mititelu sare în apărarea noului tehnician de la FCU Craiova! Le-a închis gura protestatarilor. Ce l-a supărat pe patronul oltenilor.

Adrian Mititelu nu s-a mai abținut!

Giovanni Constantino, tehnician italian, este antrenorul care o va pregăti pe FCU Craiova!  Suporterii olteni au abordat o atitudinea sceptică în privința acestei noi colaborări, ba mai mult, au râs după ce au aflat trecutul antrenorului din Italia.

Giovanni Constantino a lucrat, în trecut, și în alte domenii, fiind mecanic pe locomotivă. Adrian Mititelu a declarat că atitudinea suporterilor este de neînțeles, având în vedere că orice om are dreptul să își câștige traiul cinstit, indiferent de domeniul ales.

„Toți cei care au încercat să îl ia în derâdere, că a fost mecanic de locomotivă… Omul în asta a făcut școala, nu e nicio rușine să fi fost la 19 ani mecanic de tren. Eu am fost la viața mea ospătar, bucătar, muncitor, manipulant, distribuitor, brutar nu am fost niciodată, am fost patron de brutărie, am avut prima brutărie în ’90.

Am văzut că toți mă etichetează. La noi, dacă ești un om, dacă muncești și dacă o iei de jos, e ceva rușinos, asta din cauza mentalității. Noi suntem campioni la bășcălie pe Facebook. Suporterii din România se pot lăuda că sunt campioni la bășcălie, dar, dacă îi iei pe fiecare în parte și le analizezi viața proprie, o să fie un gol atât de mare încât nu mai poți să spui nimic”, a declarat Adrian Mititelu pentru rețelele de social media ale lui FCU Craiova.

Cine este Giovanni Constantino

Giovanni Constantino a fost secundul lui Marco Rossi, la echipa națională a Ungariei, în perioada iulie 2018 – mai 2021.

Tehnicianul a mai pregătit MTK Budapesta, Casarano, iar ultima dată, Ayia Napa.

În vârstă de 39 de ani, Giovanni este cel mai tânăr antrenor al Federației Italiene de Fotbal, care deține licență PRO.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed