Omul lui Răzvan Burleanu a făcut anunţul momentului! Delegare surpriză în Superliga. Este oficial

Omul lui Răzvan Burleanu a făcut anunţul momentului! Delegare surpriză în Superliga. Este oficial. S-a aflat cine va conduce restanţa din campionat care se va disputa joi, de la ora 20.00.

Omul lui Răzvan Burleanu a luat o nouă decizie surpriză. A delegat unul dintre cei mai contestaţi fluieraşi din Superliga la o partidă foarte importantă.

Omul lui Răzvan Burleanu a făcut anunţul momentului!

Arbitrul Andrei Chivulete va conduce la centru meciul restanţă din etapa a şaptea a Superligii, care se va disputa joi. Comisia Centrală a Arbitrilor, condusă de Kyros Vassaras, a programat pentru meciul de joi, dintre Poli Iaşi şi Sepsi OSK, o brigadă condusă la centru din Andrei Chivulete, din Bucureşti.

Acesta va fi ajutat la tuşe de Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Andrei Constantinescu (Bucureşti). Rezervă de arbitru va fi Valentin Porumbel (Olteniţa). Echipa VAR va fi compusă din Bogdan Dumitrache (Bucureşti) şi Marius Marchidanu (Brăila). Meciul Poli Iaşi – Sepsi OsK este restanţă din etapa a şaptea a Superligii.

Cele două echipe sunt în mare suferinţă de puncte. Moldovenii se află pe locul 13, de baraj. Au acumulat doar 11 puncte, în 11 partide. De partea cealaltă, echipa lui Liviu Ciobotariu trece printr-o serie neagră. Se află pe locul 11, cu doar 12 puncte acumulate după 11 meciuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed