Românca celebră care a uimit pe toată lumea! Imagini de senzaţie de la grădina zoologică. Cu cine s-a împrietenit vedeta care încinge circuitele din Moto GP / Foto

Românca celebră care a uimit pe toată lumea! Imagini de senzaţie de la grădina zoologică. Fotografia care i-a lăsat mască pe fani. S-a aflat cu cine s-a împrietenit Ioana-Adriana Mitran.

Ioana-Adriana Mitran, cea mai nouă prezență din circuitul Moto GP, a făcut ravagii pe Instagram! Ipostază surprinzătoare în care s-a fotografiat.

Ioana-Adriana Mitran și noul său prieten!

Model și influencer pe rețelele de socializare, Ioana-Adriana Mitran surprinde cu noile sale pasiuni. Tânăra a intrat de curând în lumea curselor Moto GP, unde întoarce capete cu ”viteza luminii”.

Prezentă la curse drept Grid Girl, blondina este binevenită să asiste la unele dintre cele mai titrate curse din circuit, ba chiar să petreacă timpul cu cei mai vestiți piloți, având locul asigurat în culise.

Ioana-Adriana a fost surprinsă alături de Miguel Oliveira, pilot RNF MotoGP Team.

„A fost un privilegiu incredibil să fiu lângă un pilot atât de talentat!”, a scris Ioana pe Instagram.

Aventură în Indonesia!

Ajunsă în Indonesia, la scurt timp după Marele Premiu din San Marco, Ioana a vizitat Lombok Wildlife Park, loc de vis în care a făcut cunoștință cu zeci de animale.

Tânăr blondină s-a pozat alături de un elefant și un urangutan.

”Permiteți-mi să vi-l prezint pe adorabilul Kiki, un urangutan prietenos și drăgăstos. Mi-au oferit cea mai unică și frumoasă experiență pe care o voi prețui pentru totdeauna. Le mulțumesc din suflet și recomand cu căldură acest loc pentru o aventură de neuitat!”, a scris Ioana pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed