Cristiano Bergodi a primit ordin! Ce i-a nemulţumit pe şefii de la Rapid. Totul a devenit public

Cristiano Bergodi a primit ordin! S-a aflat ce i-a nemulţumit pe şefii de la Rapid. Au tras linie după ce au analizat fiecare detaliu în parte. Totul a devenit public.

Cristiano Bergodi, misiune grea la Rapid! S-a aflat care este adevăratul obiectiv al conducerii din Giulești. Ce a putut spune despre evoluția jucătorilor.

Cristiano Bergodi a primit ordin!

Elevii lui Cristiano Bergodi se poziționează pe locul trei în clasamentul Superligii, cu doar 22 de puncte obținute în urma celor 12 etape disputate.

Formația din Giulești se află la șapte puncte distanță de FCSB, ocupanta primei poziții.

Albion Rrahmani, jucător de bază la Rapid, s-a accidentat grav, aspect care ar putea să aibă un impact dur pentru formația giuleşteanpîn lupta pentru titlu.

Victor Angelescu a asigurat suporterii alb-vișinii de faptul că obiectivul formației va rămâne același, indiferent de obstacole: calificarea în unul dintre primele trei locuri ale clasamentului.

”Nu, în niciun caz. Un club nu poate să stea într-un jucător. E un jucător important, dar ne batem la primele trei locuri și am spus că putem chiar lua titlul. Mai ales că, sper eu, din ianuarie-februarie să revină și el, iar atunci vor fi bătăliile cele mai importante”, a spus Angelescu, conform digisport.ro.

Angelescu a recunoscut că singura sa pretenție din partea formației ar fi să reușească să evolueze la fel de bine în deplasare, precum o face ”acasă”.

”Eu cred că suntem foarte bine organizați la nivel de club și avem un lot echilibrat ca vârstă și experiență. Până acum am arătat acest lucru, avem un sezon bun.

Minusuri… Nu pot să mă gândesc, deocamdată suntem în obiective. Probabil discrepanța dintre felul în care arată echipa pe teren propriu și cum arată în deplasare. Mi-aș dori să jucam în deplasare aproape de cum jucăm acasă, poate o să reușim!”, a mai adăugat Victor Angelescu.

Rrahmani, operat cu succes!

Conducerea Rapidului a oferit detalii despre starea fizică a lui Albion Rrahmani, jucător accidentat grav în meciul României, câștigat în fața Andorrei, 4-0, în cadrul preliminariilor EURO 2024.

Atacantul a fost operat cu succes, Rrahmani fiind înlocuit în teren, în viitor, de jucătorii care se află deja în lotul formației giuleștene.

„Albion a fost operat cu succes de către dr. Vlad Georgeanu, psihic este foarte puternic și este pregătit să înceapă drumul spre revenirea în teren! Come back stronger (n.r. să revii mai puternic), Lewa!”, a transmis Rapid, pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed