Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Anunţul momentului despre echipa naţională. Ce a putut să spună despre Ianis Hagi

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Anunţul momentului despre echipa naţională. S-a aflat ce a putut să spună despre Ianis Hagi. Fostul şef al LPF a vorbit despre România-Andorra 4-0, victorie care ne-a apropiat şi mai mult de EURO 2024.

Dumitru Dragomir e fosrte mulţumit de evoluţia lui Ianis Hagi din meciul cu Andorra. L-a lăudat însă şi pe Florinel Coman.

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit!

Cele patru goluri ale tricolorilor au fost marcate de Nicolae Stanciu (23′), Ianis Hagi (28′), Răzvan Marin (44′ penalty) și Florinel Coman (50′). Valentin Mihăilă a avut un gol anulat în minutul 90 pentru ofsaid.

Dumitru Dragomir spune că Ianis Hagi merită titlul de jucătorul meciului, conform fanatik.ro. Fotbalistul lui Alaves a reușit un gol, a oferit o pasă decisivă pentru Florinel Coman și a obținut penalty-ul transformat de Răzvan Marin în finalul primului act.

„Ianis a fost cel mai bun, de departe. Ăla e locul lui, în spatele vârfului. Chiar dacă n-au mai fost așa de multe ocazii, el a jucat foarte bine cu Alibec. Da, Ianis a fost cel mai bun de pe teren. El și Bancu. Și fundașul drepta, Sorescu, a jucat bine.

Și Stanciu a jucat bine, chiar bine. Ianis pasează bine din prima. Singurii care încearcă lucruri aproape imposibile sunt Ianis Hagi, Alibec, Stanciu și Marin. Nu vă legați de Marin pentru că n-a jucat rău ieri.

Mie mi-au plăcut foarte mult fundașii laterali. Senzaționali! N-au centrat aiurea. Și Birligea ăsta a alergat atât de mult, are capacitate mare de efort, s-ar putea să iasă fotbalist bunicel”, a spus Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed