Ianis Hagi a făcut spectacol! Imagini virale cu tricolorul. Ce s-a întâmplat imediat după meciul cu Andorra / Foto. Video

Ianis Hagi, în culmea fericirii! Imagini virale cu tricolorul. Fiul lui Gică Hagi s-a logodi, astăzi, cu Elena Tănase, la Constanța.

Petrecerea a fost una restrânsă cu familia și prietenii apropiați.

Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase

Duminică seara, Ianis Hagi a făcut spectacol în meciul România – Andorra, 4-0, din preliminariile EURO 2024. A doua zi, fotbalistul lui Alaves le-a arătat tuturor cât de bine se descurcă și pe ringul de dans.

Mijlocașul s-a logodit cu iubita sa, Elena, cu care are o relație de ceva vreme. La petrecere a participat familia și prietenii apropiați, potrivit orangesport.ro. Ianis Hagi și logodnica sa au făcut spectacol pe muzică tradițională machedonească.

Ianis a cerut-o de soție în vara acestui an într-o vacanță petrecută la Paris. 

„Îmi place să am relația privată, așa sunt în viața de zi cu zi. Relația noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea, suntem foarte fericiți. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit, știi asta”, declara atunci Ianis Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed