Elias Charalambous a primit ordin! Ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB. Gigi Becali a spus clar

Elias Charalambous a primit ordin! S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB. Gigi Becali a spus clar. Latifundiarul din Pipera vrea să-l vadă imediat în echipă pe Dorin Rotariu.

Elias Charalambous trebuie să execute ordinul lui Gigi Becali. Şeful de la FCSB a spus de faţă cu toată lumea. Dorin Rotariu, cea mai nouă echiziţie a celor de la FCSB va intra direct titular.

Elias Charalambous a primit ordin!

Dorin Rotariu abia a semnat cu echipa pregătită de Elias Charalambous. A venit la vicecampioana din Superligă pentru a întări flancul drept al ofensivei roș-albaștrilor. Ultima echipă pentru care Rotariu a jucat în România a fost Dinamo, care l-a vândut lui Brugge pentru 2,2 milioane de euro, în 2017.

Latifundiarul din Pipera a declarat că Dorin Rotariu va juca atacant central pentru FCSB. Internaționalul român va îmbrăca pentru prima dată tricoul roș-albaștrilor în meciul cu Voluntari. Partida va avea loc duminică.

”Rotariu va juca atacant central, de-asta l-am luat. Vedeți cu Voluntari acum. O să fie titular. Cum e, cum nu e, va juca titular și cu asta basta.

M-am interesat înainte. Oamenii fac antrenamente înainte. E bun, e antrenat, nu se așteptau să fie atât de bun. Deci, va juca titular”. a declarat Gigi Becali în conferința de presă de la Palat.

Dorin Rotariu a mai jucat pentru AZ Alkmaar, Ludogorets și Atromitos înainte de a ajunge la FCSB. Noul atacant al vicecampioanei României a fost sfătuit de unchiul său, Iosif Rotariu, să semneze cu echipa lui Gigi Becali.

Rotariu va încasa unul dintre cele mai mari salarii de la FCSB, la egalitate cu Darius Olaru, Damjan Djokovic și Alexandru Băluță. Este vorba despre 20.000 de euro. Vlad Chiricheș conduce acest clasament cu 40.000 de euro, iar Florinel Coman se află pe locul secund, cu 30.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed