Edi Iordănescu, umilit în direct! Mihai Stoica nu s-a mai abţinut. Dă de pământ cu selecţionerul din cauza unui jucător

Edi Iordănescu, umilit în direct! Mihai Stoica nu s-a mai abţinut. Dă de pământ cu selecţionerul din cauza unui jucător. Este convins că au mușamalaizat totul, chiar înainte de partida cu Andorra, scor 4-0.

Mihai Stoica, atac fără precedent la adresa lui Edi Iordănescu! A izbucnit la scurt timp după ce au anunțat trecerea pe linie moartă a lui Denis Olaru.

Mihai Stoica dă startul unui scandal monstru!

România s-a impus categoric în duelul cu Andorra desfășurat duminică seară, 4-0, în cadrul preliminariilor EURO 2024! În ziua partidei, Federația Română de Fotbal a anunțat lipsa lui Darius Olaru din lotul reprezentantei României.

Mijlocașul vicecampioanei ar fi acuzat probleme medicale de vineri, însă Mihai Stoica a fost intrigat de faptul că Olaru, totuși, s-a antrenat cu lotul naționalei, sâmbătă pe zi. 

„La Olaru e o problemă. N-am vorbit cu Olaru, dar vreau să spun următoarea chestie. Dacă ieri s-a antrenat normal, e bătaie de joc. Dacă nu s-a antrenat… Nu l-am întrebat, aştept răspuns de la FRF.

În urmă cu două zile a simţit ceva şi trebuia trimis acasă sau să se trateze dacă era accidentat. Dacă ieri s-a antrenat, e bătaie de joc, e bătaie de joc. Ştiu sigur din ce am citit în comunicatul FRF.

Au discutat doctorii între ei, iar doctorul lor i-a spus dotorului nostru că acum două zile a simţit ceva la antrenament. Toată lumea pleacă azi la echipa de club. Nu există echipa de club în ecuaţie. (n.r. – FRF, în comunicatul de presă) A scris că nu face parte din lot azi, adică e în tribună. Nu s-a pus problema să plece de la echipa naţională.

La antrenamentul de alaltăieri ar fi simţit ceva, dar nimic special. Discuţia e în felul următor. Vineri a simţit ceva, iar dacă sâmbătă s-a antrenat e bătaie de joc.

Dacă medicul a sesizat că are ceva, trebuia să vină, că noi îl plătim. Eu cred că s-a antrenat ieri. Am văzut din declaraţiile lor că Mihăilă a fost accidentat şi a jucat.

Dacă Olaru s-a antrenat ieri, avem o problemă. Dacă avea o problemă, trebuia să fim anunţaţi. Dacă e minoră problema… Nu există. Şi dacă-i iese un coş unui jucător la naţională, trebuie să ne anunţe. Aştept explicaţii din partea lor”, a declarat oficialul FCSB, MM Stoica, la Orange Sport.

România urmează să dea piept cu Israel și Elveția în cadrul preliminariilor EURO 2024, iar o victoria împotriva israelienilor ar putea trimite selecționata lui Edi Iordănescu direct la Campionatul Mondial din Germania.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed