S-a aflat adevărul despre noua vedetă a lui Elias Charalambous! Dezvăluirile care vor produce un mare scandal. A spus, în direct, de ce a ales FCSB

S-a aflat adevărul despre noua vedetă a lui Elias Charalambous! A spus, în direct, de ce a ales FCSB în detrimentul fostei sale formații. Dezvăluirile care vor produce un mare scandal.

Noua achiziție din vestiarul lui Elias Charalambous, declarații surprinzătoare! Motivul ascuns din spatele venirii sale la vicecampioana. Gigi Becali va fi uimit.

S-a aflat adevărul despre noua vedetă a lui Elias Charalambous!

Dorin Rotariu a bătut palma cu FCSB! Asta deşi ar fi fost dorit şi la fosta sa echipă, Dinamo. Rotariu a ales să semneze cu gruparea pregătită de către Elias Charalambous.

George Țucudean a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Dorin Rotariu nu a dorit să colaboreze cu Dinamo.

După nenumărate eșecuri în străinătate, internaționalul și-a dorit să activeze în cadrul unei echipe care să facă performanță în Superliga, de asemenea, la care să poată să se integreze cu ușurință.

„Şi Rotariu acum se gândeşte în primul rând la cariera lui şi la el. N-are el timp acum să meargă la Dinamo să facă ceva. Să crească Dinamo? Omul, până revine Dinamo, poate-şi pune ghetele în cui.

Cred că face faţă presiunii (n.r. – la FCSB). Cred că e un băiat matur. A acumulat experienţă afară şi acum patronul (n.r. – Gigi Becali) de la Steaua (n.r. – FCSB) parcă e puţin mai răbdător. În primul rând, nu trebuie să te minţi pe tine. Să te antrenezi. Dacă păţeşte ceva ăla care trebuia să joace în locul tău? Stai nepregătit că nu te-a anunţat că joci?”, a declarat George Ţucudean, conform Orange Sport.

”Nişte soldaţi pe care îi pui acolo şi joacă!”

Țucudean este impresionat de performanțele vicecampioanei și compară jucătorii lui Elias Charalambous cu niște soldați, gata de luptă în fiecare duel.

„Ei au luat jucătorii talentaţi, valoroşi din campionat, care sunt ca nişte soldaţi pe care îi pui acolo şi joacă. Conjunctura asta a făcut să meargă bine, dar să nu uităm că au fost cinci, şase ani în care n-a mers.

E un an bun pentru ei. Au mai avut şi în trecut. Când mai jucam şi eu, erau puternici, dar am fost noi mai buni şi am câştigat. Dar au un an bun, se bat până la capăt, nu s-a mai câştigat de mult campionatul şi cred că şi doresc şi ei. Cred că dacă vor câştiga campionatul, vor fi altfel, că asta le lipseşte lor, să câştige un trofeu major!”, a mai spus George Ţucudean.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed