Fiica lui Mihai Stoica nu se dezminte! Anunţ emoţionant al fetei oficialului de la FCSB. Totul a devenit public / Foto

Fiica lui Mihai Stoica nu se dezminte! Anunţ emoţionant al fetei oficialului de la FCSB. Totul a devenit public. Tânăra care face senzaţie pe reţelele de socializare a transmis un nou mesaj de suflet.

Fata lui Mihai Stoica tocmai a participat la un maraton organizat în București. Teodora ţine o dietă drastică şi face sport aproape non stop.

Fiica lui Mihai Stoica nu se dezminte!

În weekend-ul 14-15 octombrie, București a fost din nou gazda unui eveniment sportiv. A fost organizat un maraton la care au participat aproximativ 16.o00 de alergători. Printre aceștia s-a numărat și Teodora Stoica.

La concursul care s-a desfășurat în Piața Constituției din București a fost prezent și Mihai Stoica. Managerul celor de la FCSB a ținut să-i susțină fiica în probele la care a luat parte. „Mulțumesc că m-ați susținut mereu, indiferent de ce am ales să fac”, a fost mesajul Teodorei, pe Instagram.

Într-un scurt videoclip, Teodora Stoica le-a transmis urmăritorilor săi de pe rețelele sociale care sunt cele cinci obiceiuri din viața sa.

”1 – Exerciții de respirație (chiar și 5 minute, după ce mă trezesc, îmi schimbă starea total).

2 – Journaling (mă ajută să îmi fac ordine în gânduri atunci când e haos. Scriu zilnic seara 3 lucruri pentru care sunt recunoscătoare).

3 – Dușurile reci (stimulează oxigenarea creierului, îmi întăresc sistemul imunitar, dorm mai bine și mă scot din zona de confort).

 

4 – Fără ecrane o oră înainte de culacare / niciun ecran în dormitor (creierul nu mai seretă melatonină, adorm greu, nu mă odihnesc cum trebuie dacă văd lumină albastră).

5 – Mișcare zilnică (corpul eliberează endorfine, ajută la reducerea stresului, nu există să am un mood prost nici după o simplă plimbare)”, a transmis Teodora Stoica, pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed