Dumitru Dragomir a dat verdictul! Dezvăluirea care va produce panică la echipa lui Elias Charalambous. Detaliul care poate decide Superliga

Dumitru Dragomir a dat verdictul! Acesta a făcut o dezvăluire care va produce panică la echipa antrenată de Elias Charalambous. Fostul șef al LPF a vorbit despre detaliul care poate decide echipa câștigătoare din Superliga.

Fostul șef al LPF a vorbit despre cât de disciplinate sunt grupările din primul eșalon. Dumitru Dragomir a făcut și un top al echipelor unde ordinea este literă de lege.

Dumitru Dragomir a dat verdictul

Pe primul loc, Dragomir a poziționat formația CFR Cluj. Clasamentul fostului președinte al LPF este completat de CSU Craiova și Poli Iași, echipa nou-promovată în actualul sezon.

„În topul disciplinei, CFR Cluj e pe primul loc, Craiova, ai să râzi, aia a lui Craiova și ăștia de la Iași, ăștia ai lui Grozavu. Îmi place, pe cuvântul meu de onoare. Și la Hunedoara, la Corvinul, au un antrenor tânăr și o disciplină.

De aici pleacă totul. Dacă vezi că antrenorul vine în papuci și în pantaloni scurți, cum să îl mai respecte jucătorii. Zici că sunt copii de școală, de gimnaziu”, a afirmat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Dumitru Dragomir: „Nu îi mai ajunge nimeni la nas dacă ia titlul”

Mai apoi, Dragomir a vorbit și despre patronul de la FCSB. Fostul șef al LPF crede că Gigi Becali vrea cu orice preț să obțină titlul la finalul campionatului.

„Nu cred că doarme noaptea, săracul. Da. joacă pragmatic, productiv. Cum îl dau, cum fac, produc golul, o bagă în ață. Gigi din fotoliu l-a băgat pe Lixandru ăsta care a dat și golul și l-a scos pe cel mai bun om din echipă. Pe Șut. M-am închinat când am văzut. Să îl chemați voi la școala de antrenori să îi dați carnetul. Sau să le predea puțin.

Gigi de ani de zile își dorește titlul. Gigi a ajuns la o vârstă, are nevoie de bucurii mari. Nu îi mai ajunge nimeni la nas dacă ia titlul. Merită să ia titlul. Nu mai am treabă cu el, am cumpărat pământ de la el, m-a rupt cu prețul.

Nu am zis că m-a păcălit. Am cumpărat 12.000 de metri pătrați pe malul unui lac și m-au costat aproape patru milioane de euro. Cum mergi spre Pipera, treci peste un pod. În dreapta imediat e cel mai bun loc din București. Fac 320 de apartament. În față la Otopeni ori fac 2000 de apartamente, ori fac 600 de vile. Am nouă hectare acolo.

Muncesc și trec printr-o perioadă grea pentru că nu se vând apartamentele acum din cauza războaielor. Este cel mai bun loc. Am drum aici de 16 metri, iar aici de 21 de metri, iar eu fac aici pe colț. Deasupra lacului, fac piscină la etajul 12. Am aprobare. Cu totul mă costă 35 de milioane“, a mai afirmat Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed