Umilinţă totală pentru Simona Halep! Campioana noastră, inclusă în topul ruşinii. Dezvăluirile care o pun la pământ pe româncă

Umilinţă totală pentru Simona Halep! Campioana noastră, inclusă în topul ruşinii. Dezvăluirile care o pun la pământ pe româncă. Totul s-a aflat după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

Veştile proaste vin pe bandă rulantă pentru Simona Halep. Fostul lider mondial WTA mai primeşte o lovitură.

Umilinţă totală pentru Simona Halep!

Simona Halep a încasat 4 ani de suspendare din partea ITIA. Acum, primește o nouă lovitură grea pe plan personal. Sportiva noastră a ajun în ierarhia rușinii. Fostul lider WTA este în prim-planul unui material al unei publicaţii importante.

Pe 12 septembrie 2023, Simona Halep a aflat din partea ITIA că a fost suspendată timp de 4 ani din toate competițiile sportive oficiale. Simona a anunțat deja că nu acceptă verdictul. Își va căuta dreptatea la TAS.

Fosta câştigătoare de turneu de Mare Şlem se află pe locul 3 all-time la capitolul încasări din tenis. Halep a fost inclusă de britanicii de la Tennis365 în top „5 scandaluri de dopaj care au șocat lumea tenisului”.

„Cazul Simonei Halep a provocat tulburări în tenis, cu personalități de mare calitate care și-au arătat susținerea pentru fostul număr 1 mondial în încercarea ei de a-și curăța numele.

Ea a fost informată în octombrie 2022 că a fost testată pozitiv pentru Roxadustat, un medicament anti-anemie care ajută la formarea globulelor roșii, în timpul US Open, în septembrie.

În mai 2023, ea a fost acuzată pentru o a doua infracțiune de dopaj de către ITIA pentru „nereguli” în așa-zisul ei pașaport biologic.

Halep și-a declarat intenția de a face recurs la Curtea de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru decizia care o interzice timp de 4 ani din toate competițiile sportive”, spune sursa citată.

În topul rușinii mai sunt Martina Hingis și Maria Sharapova din circuitul feminin de tenis, dar și Andre Agassi și Richard Gasquet, din ATP.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed