Umilinţă totală pentru Edi Iordănescu! Atac devastator la adresa selecţionerului: ”După ce că este incompetent, mai scoate şi inepţii!”

Umilinţă totală pentru Edi Iordănescu! Atac devastator la adresa selecţionerului în urma rezultatului partidei dintre România și Belarus. L-a numit incompetent în direct.

Edi Iordănescu, jignit în direct! Atac fără precedent la adresa selecționerului român. Nemulțumire totală față de rezultatele tricolorilor.

Umilinţă totală pentru Edi Iordănescu!

România nu s-a putut impune la Budapesta, în duelul direct cu Belarus, scor 0-0, din cadrul preliminariilor EURO 2024.

Vladimir Cohn, fostul acționar de la Dinamo, a fost dezamăgit total de evoluția tricolorilor din partida cu Belarus, aruncând vina pe capacitățile infime ale lui Edi Iordănescu.

Actualul oficial al FC Voluntari l-a numit ”incompetent” pe selecționer.

”Am auzit o declarație a domnului selecționer, spunea că ar fi trebuit ca toate meciurile echipelor ce se luptă pentru Euro să se dispute de la aceeași oră. După ce că este incompetent și a fost pus pe considerente politice la echipa națională, mai scoate și inepții în spațiul public!

Cum să joace toate echipele… Nu știe ce e în Israel?! E o chestie de perversitate morală să spui că Israel ar fi trebuit să joace în condițiile atrocităților de acolo! Declarațiile fără noimă ale selecționerului te duce cu gândul că și Hamas a făcut ceea ce a făcut ca să dezavantajeze echipa României”, a reacționat Vladimir Cohn pentru gsp.ro.

Programul României din cadrul preliminariilor EURO 2024

15 octombrie 2023: România – Andorra (ora 21:45)
18 noiembrie 2023: Israel – România (ora 21:45)
21 noiembrie 2023: România – Elveţia (ora 21:45)

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed