Sorana Cîrstea a rămas mască! Declaraţie de dragoste fabuloasă pentru sportivă: ‘Abia aștept să te văd, Sori’ / Foto

Sorana Cîrstea a rămas mască! Declaraţie de dragoste fabuloasă pentru sportivă. S-a aflat cine i-a scris româncei. A văzut toată comunitatea sportivei. Totul s-a întâmplat înaintea turneului de la Cluj.

Mesaj emoționant pentru Sorana Cîrstea! Schimb de replici intense pe Instagram. Cu cine comunică sportiva.

Sorana Cîrstea a rămas mască!

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Ningbo și Beijing, renunțând astfel și la participarea sa din cadrul competiției Zhegzhen.

Românca s-a întors din China și a mers direct la Cluj, acolo unde își va onora prezența în cadrul turneului Transylvania Open, ce își va face debutul sâmbătă, cu meciurile din calificări.

Pe drum, Sorana s-a oprit și s-a fotografiat alături de un peisaj care poate lua respirația oricărui admirator. Sportiva a transmis și un mesaj celor 194.000 de urmăritori ai săi.

„Nu mai e mult până când acești munți vor fi înzăpeziți! Iubesc această perioadă a anului…dar înainte de asta am @transylvaniaopen care vine săptămâna viitoare. Sunt foarte încântat să joc în țara mea natală după atâta timp. Cluj, ne vedem la mâine”, a scris ea, postând și o poză care a făcut deliciul fanilor ei.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sorana Cirstea (@soranacirstea)

Administratorii contului oficial de Instagram al Transylvania Open s-a regăsit în secțiunea de comentarii de la fotografia sportivei. „Abia aștept să te văd, Sori!”, a venit răspunsul dinspre Transylvania Open.

Sorana, favorită la Transylvania Open!

În cadrul turneului de la Cluj, se vor prezenta patru jucătoare din topul 30 WTA: Caroline Garcia, Donna Vekic, Sorana Cîrstea și Anhelina Kalinina.

Transylvania Open a fost votată de către jucătoare drept cea mai bună competiție de nivel 250 WTA din țară. Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Mara Gae, Irina Bara, Miriam Bulgaru, Monica Niculescu și Briana Szabo sunt alte nume importante care vor participa la turneu. Organizatorii Transylvania Open au pus în joc premii în valoare de 259.000 de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed