Gigi Becali, la capătul puterilor! Drama uriaşă prin care a trecut latifundiarul din Pipera

Gigi Becali, la capătul puterilor! Drama uriașă prin care a trecut latifundiarul din Pipera, la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare. Chiar patronul celor de la FCSB a fost cel care a recunoscut totul.

Gigi Becali, a ajuns în punctul în care să părăsească România! Patronul FCSB, căzut psihic. S-a aflat care a fost motivul.

Gigi Becali, la capătul puterilor!

Patronul vicecampioanei a dat detalii despre cea mai traumatizantă perioadă din viața sa. Gigi Becali a vorbit despre momentele grele care au urmat după eliberarea din închisoare, momente care aproape l-au făcut să plece din România.

În aprilie 2015, latifundiarul din Pipera a fost eliberat condiționat, după executarea unui an și șapte luni de detenție. Patronul roș-albaștrilor a fost hotărât să își cumpere o casă în Grecia, potrivit Fanatik.

„Am vrut să plec din ţară, m-am dus în Grecia, nu mai voiam. Aveam 30 de zile conform legii, regim deschis. Mi-au făcut multe şicane în puşcărie. 1000 de euro erau în pantalonii de schimb, am controlat.

Am găsit o mie de euro în haine, ia-i. Sancţiune! Că de ce vorbesc la telefon, vorbeam pe telefonul altuia. Şi multe altele. Dacă hoţii se plimbau în decapotabile, şi eu în puşcărie…am zis că nu se mai poate trăi aici.

La ora 6 dimineaţa au venit cu mascaţii, după ce mi-au furat mie maşina, după şase luni de zile mi-am recuperat-o. Mi-au zis că i-am sechestrat.

M-am dus în Grecia să-mi iau casă, două zile am umblat după casă. În Velia, acolo sunt machedoni. Am stat şi m-am gândit, am găsit o vilă frumoasă, vreo 4 milioane de euro. Eram cu agentul imobiliar, eram vreo şapte-opt inşi, cu două maşini.

Le-am spus să mergem direct la aeroport, aveam avion privat, plecăm. La revedere! Nu plec din ţara mea, dacă-mi taie capul, să mi-l taie în ţara mea. Am pupat pământul la aeroport.

Eu cine sunt acolo, nu pot sta acolo, ce fac acolo, care e ocupaţia mea? Eu trebuie să mă trezesc să le văd pe toate ale mele, să văd un pom, să văd un loc al meu. Să văd oile, să văd cu ce am crescut. Am zis că-mi văd de treaba mea şi gata”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed