Dezvăluiri incendiare despre Ianis Hagi! Ce i-a făcut tatălui său. Totul a ieşit la iveală înainte de nuntă / Foto

Dezvăluiri incendiare despre Ianis Hagi! S-a aflat ce i-a făcut tatălui său. Familia Hagi se pregătește deja pentru ziua cea mare. Se apropie momentul. Totul a ieşit la iveală înainte de nuntă.

Bat clopotele de nuntă pentru Ianis Hagi! Cadoul suprem făcut de către tatăl său. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta.

Dezvăluiri incendiare despre Ianis Hagi!

Ianis Hagi s-a hotărât să își petreacă viața alături de Elena Tănase, tânăra pe care a cerut-o în căsătorie, în cel mai spectaculos mod, la Paris, în iunie 2023!

Nunta celor doi îndrăgostiți ar urma să aibă loc în vara anului 2024, iar ”Regele” s-a oferit să îi facă fiului său un cadou de nerefuzat. Gică Hagi dorește să îi cumpere mijlocașului celor de la Alaves o vilă luxoasă, în Pipera, în valoare de peste 1 milion de euro!

„Ianis i-a mulțumit mult tatălui său, i-a spus că-i este recunoscător pentru că s-a gândit la un asemenea gest, dar că și-ar dori să își cumpere singur un apartament în zona Primăverii, acolo unde să locuiască alături de soție când vor veni în țară. I-a spus că vrea să pornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el, pe propriile lui forțe.

Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat. I-a spus că, totuși, și-ar dori să respecte tradiția machedonească și să plătească el absolut toate cheltuielile de nuntă. Ianis a fost de acord, ei sunt o familie foarte unită, rar mai vezi așa ceva!”, a mărturisit un apropiat al familiei, conform Cancan.

Deși oferta a fost una de nerefuzat, Ianis Hagi a mulțumit recunoscător, însă nu a acceptat darul tatălui său. În schimb, Gică Hagi va acoperi toate cheltuielile în ceea ce privește nunta fiului său.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed