Dumitru Dragomir, aproape de lovitura vieţii! Dezvăluiri incredibile despre fostul şef LPF. Putea să le ia faţa lui Adrian Mititelu sau Gigi Becali

Dumitru Dragomir, aproape de lovitura vieţii! Dezvăluiri incredibile despre fostul şef LPF. Putea să le ia faţa lui Adrian Mititelu sau Gigi Becali. Chiar ex şeful Ligii a fost cel care a dat cărţile pe faţă.

Dumitru Dragomir a fost foarte aproape de a prelua o echipă din Superliga. Putea deveni rivalul lui Gigi Becali, Adrian Mititelu sau Mihai Rotaru.

Dumitru Dragomir, aproape de lovitura vieţii!

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a fost în negocieri avansate să preia Petrolul. Totul a picat în ultimul moment. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că planificase chiar și bugetul pentru următorii doi ani.

Mai mult, Dragomir făcuse și lista cu jucători pe care ar fi urmat să îi aducă la gruparea prahoveană. Andrei Borza, Dragoș Nedelcu și Mihai Căpățînă sunt cei trei fotbaliști pe care Dragomir dorea să îi transfere imediat după ce ar fi preluat Petrolul.

În cele din urmă, fostul președinte LPF s-a răzgândit, iar clubul ploieștean a ajuns în mâinile lui Marian Copilu, conform fanatik.ro.

”Eram, vorbisem cu notarul, programasem tot, de 1.5 milioane de euro cumpăram jucători. Pe echipă nimic, nu plăteam niciun leu. Luam Petrolul gratis, dar ce însemna gratis, avea o datorie de 500 de mii de euro.

Trebuia să asigur bugetul, eu făcusem deja bugetul. În primul an, trei milioane, făcusem deja bugetul cu Bogdan și un fost președinte de la Petrolul. În primul an era trei milioane.

Plătim acum datoria de 500 de mii, cu drepturile de televiziune și cu milionul o duci până la sfârșitul anului și cu 1.5 milioane cumpărăm trei jucători.

Mă gândeam la Borza, tot de la Hagi îl luam pe Nedelcu în fața fundașilor centrali și mă duceam după unul Căpățână care este feblețea mea. Cu banii aceștia cumpăram trei-patru jucători.

Atacanți, nu mai știu, mijlocași mai voiam. Am așa mare lista acasă. Aveam programat în primul an trei milioane, din al doilea an cinci. După ne gândeam că aveam un centru bun de copii, îl revigoram.

Dar uite că într-o duminică la masă am schimbat. Dacă nu conduc eu, mi se pare că totul e împotriva mea. Dacă mă duc la o echipă și spun că asta după mine e neagră, toată lumea trebuie să o vadă neagră”, a spus Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed