Cum l-a convins Gigi Becali pe Dorin Rotariu! Oferta uriaşă pentru jucător. Va fi în topul celor mai bine plătiţi jucători de la FCSB

Cum l-a convins Gigi Becali pe Dorin Rotariu! Oferta uriaşă pentru jucător. Va fi în topul celor mai bine plătiţi jucători de la FCSB. Latifundiarul din Pipera este sigur de calitățile jucătorului.

Cel mai nou transfer al vicecampioanei îl costă o avere pe Gigi Becali! Ce salariu va primi Dorin Rotariu. Au bătut palma.

Cum l-a convins Gigi Becali pe Dorin Rotariu!

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB, colaborarea fiind oficializată de către vicecampioană în decursul zilei de marți.

Fostul jucător de la Dinamo a semnat un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pe încă două sezoane. Mijlocașului i-a fost asigurat un salariu în valoare de 20.000 de euro. Ba mai mult, Rotariu ar fi primit și o mașină și un apartament localizat în Zona Unirii.

Gigi Becali și-a dorit de mult timp să îl aducă pe mijlocaș în sânul formației roș-albastre.

„Păi da eu v-am spus că am nevoie neapărat de unul sau doi atacanți. Acum, dacă s-a ivit ocazia asta cu Rotariu e și un mare avantaj că nu mai așteptăm. Mai avem încă nouă etape de jucat până la transferuri, îl avem acum. Eu am spus că în iarnă, dar dacă am posibilitatea să îl iau de acum și să și joace, că poate juca, e mult mai mare avantajul.

Acum, gata, nu îmi mai e teamă, în astea nouă etape putem să luăm un avans de 15 puncte. Va fi atacant, el joacă toate posturile, vârf împins, al doilea vârf și extremă dreapta. El va juca atacant, că o să fie vârf, că o să fie extremă dreaptă, o să vadă antrenorii la antrenamente, dar cert e că se va începe cu el meciul de la Voluntari.

”Acum o să marcăm 3-4 goluri la fiecare meci!”

Eu am vrut tot timpul să îl iau pe Roti, dar nu am putut atunci. Da, 20.000 de euro lunar e salariul. Noi duceam lipsă de atacant, prea multe ocazii și nu marcam, acum o să marcăm 3-4 goluri la fiecare meci. Nu îl prezentăm, și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire, deja mâine la antrenament, ce să mai prezentăm?”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Dorin Rotariu a fost transferat la Ludogorets, campioana Bulgariei, în iulie 2021, în urma despărțirii de Astana. Deși a semnat un contract valabil trei ani, după jumătate de sezon, românul a fost împrumutat în vestiarul celor de la Atromitos, Grecia.

Acolo a reușit să înscrie doar patru goluri în cadrul celor 42 de apariții ale sale în teren. Potrivit Transfermarkt, Dorin Rotariu are o cotă de piață în valoare de 500.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed