Decizia care îi poate schimba cariera lui Ianis Hagi! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Ce antrenor va sosi la echipă

Decizia care îi poate schimba cariera lui Ianis Hagi! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Antrenorul care va sosi la echipă. Sunt amănunte extrem de importante care îl pot readuce pe tricolor la echipa de care aparţine.

Ianis Hagi se află sub formă de împrumut în La Liga, la Deportivo Alaves. Oficialii de la Rangers, club de care internaționalul român încă aparține, a luat o hotărâre radicală.

Decizia care îi poate schimba cariera lui Ianis Hagi!

Michael Beale a fost demis de gruparea la care Ianis Hagi este legitimat. După cum se știe, fiul lui Gică Hagi nu prea era agreat de fostul antrenor. Asta mai ales după recuperarea internaționalului după accidentarea teribilă la genunchi.

După despărțirea de Beale, presa din Scoția informează că tehnicianul belgian de 49 de ani Philippe Clement, liber de contract după despărțirea de AS Monaco, ar fi unul dintre favoriți pentru a prelua banca tehnică a clubului din Glasgow.

„Philippe Clement va sosi curând pentru discuțiile cu Rangers. În acest moment, antrenorul belgian se îndreaptă spre Glasgow pentru a încheia un acord”, au notat jurnaliștii scoțieni.

Indiferent de cine este noul antrenor care va pregătii formația Rangers, schimbarea aceasta ar putea să îl facă pe Ianis Hagi șă revină la echipă.

„Ianis Hagi ar putea fi rechemat în ianuarie”, au scris jurnaliștii de la rangersnews.uk.

Pentru a se ajuge la acest scenariu, va fi nevoie și de acordul celor de la Deportivo Alaves. În cazul în care, în contractul dintre cele două cluburi nu a fost stipulată o clauză care să le permită scoțienilor să îl readucă pe Hagi oricând își doresc fără costuri suplimentare românul se poate întoarce în Scoţia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed