Gigi Becali declanşează un scandal uriaş! Umilinţă în direct pentru cei de la Dinamo. I-a făcut praf pe marii rivali

Gigi Becali declanşează un scandal uriaş! Umilinţă în direct pentru cei de la Dinamo. I-a făcut praf pe marii rivali. Latifundiarul din Pipera nu s-a mai abţinut după ultima lovitură dată pe piaţa transferurilor.

Gigi Becali spune că Dinamo a insistat teribil pentru transferul lui Dorin Rotariu. Jucătorul a ales în cele din urmă să joace pentru FCSB, rivala tradiţională din Superliga.

Gigi Becali declanşează un scandal uriaş!

Gigi Becali nu s-a mai abţinut. Spune că Dorin Rotariu nu avea probleme cu fanii de la FCSB. Asta pentru că atacantul a refuzat-o pe Dinamo după ce a reziliat contractul cu bulgarii de la Ludogorets.

„Ce probleme să fie cu fanii? Sunt convins că suporterii noștri o să-l primească foarte bine! Dinamo s-a rugat de el în genunchi, dar nu s-a dus acolo”, a spus Becali, conform prosport.ro.

În schimb, cei de la Dinamo spun că nu l-au luat pe Rotariu din cauza problemelor financiare. „Știți foarte bine, avem niște limitări. Varianta Dorin Rotariu a apărut un pic târziu pentru noi. În momentul în care am început să transferăm, avem o limitare de buget. Facem lucrurile destul de devreme. E un jucător interesant, un jucător bun pentru campionatul României.

Nu l-am mai văzut de foarte mult timp, dar sunt convins că a progresat, pentru că a fost în niște medii foarte bune. Nu contează ce mi-aș dori eu ca antrenor, contează ceea ce putem să transferăm. Vom vedea, nu știu”, a spus recent Ovidiu Burcă, atunci când s-a referit la internaționalul român.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed