Florin Prunea detonează bomba în Superliga! Ce se întâmplă cu echipa lui Mihai Rotaru. Adrian Mititelu, direct vizat

Florin Prunea detonează bomba în Superliga! S-a aflat ce se întâmplă cu echipa lui Mihai Rotaru. Adrian Mititelu, direct vizat. Ar putea urma o fuziune a celor două formații din Craiova.

Florin Prunea vine cu o alternativă în războiul celor două Craiove! S-a aflat ce s-ar putea întâmpla. Cei doi patroni vor rămâne surprinși.

Florin Prunea detonează bomba în Superliga!

Deși de-a lungul anilor, s-a discutat varianta în care FCU Craiova și CSU Craiova s-ar putea uni în contextul formării unei singure formații puternice care să reprezinte Oltenia, Florin Prunea apare cu declarații care întăresc din ce în ce mai mult această ipoteză.

Mihai Rotaru ar dori să renunțe la finanțarea clubului CSU Craiova, fapt pentru care i-ar fi propus fiului lui Adrian Mititelu o fuziune a celor două formații din Bănie.

„Îmi lasă impresia că la Craiova se urmărește crearea unei singure echipe. Prin toate acțiunile pe care le-a făcut domnul Rotaru în ultimul timp. Îmi lasă impresia că e pe picior de plecare. Pavel Badea a spus de la început că dacă știa că Adrian Mititelu înscrie echipa în campionat ei nu mai făceau altă echipă. Deci, echipa domnului Rotaru nu mai exista.

Din ce simt și mai vorbesc și eu cu oameni din Craiova… Cred că acolo se va ajunge (n.red. – la o singură echipă în Craiova). Îmi doresc lucrul acesta pentru că Universitatea Craiova nu trebuia să treacă prin ce a trecut FCSB. Nu avea Craiova nevoie de așa ceva. Puterea economică a Craiovei nu e pentru două echipe.

S-ar pune capăt și schismei dintre suporteri, nu avea voie să se întâmple așa ceva la o echipă iubită cum e la Craiova…Relația familiei Mititelu cu doamna primar (n.red. – Lia Olguța Vasilescu) a fost foarte bună de la început. Sunt imagini cu dânsa, în tricoul Universității, la toate procesele. Și știu că relațiile sunt foarte bune!” a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Mihai Rotaru își pregătește retragerea!

Liviu Ganea, fost fotbalist, a oferit mare atenție declarațiilor patronului oltean și a dedus, printre rânduri, faptul că Mihai Rotaru se va retrage ușor, ușor, din funcția de patron al CSU Craiova.

„Am citit așa printre rânduri ce a declarat domnul Rotaru, care spunea: am avut un proiect, pe atâția ani, s-a terminat. Am crezut că o să facem..că am investit atâția bani…tinde spre retragere, așa pare din declarațiile dânsului și nu a exclus niciodată posibilitatea de a fi o singură echipă în Craiova și cred că se gândește la treaba asta” a declarat și Liviu Ganea, fost fotbalist, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed