Un fost internațional, atac la Edi Iordănescu: ‘Ce cauți la națională? Ce explicații îmi dai?”’

Un fost internațional îl face praf pe Edi Iordănescu după ce a văzut lista jucătorilor convocați la naționala României pentru meciurile din preliminariile EURO 2024.

Belarus – România se joacă joi, pe 12 octombrie, de la ora 21:45, iar România – Andorra se dispută pe 15 octombrie, de la 21:45.

Un fost internațional, atac la Edi Iordănescu

Basarab Panduru a făcut praf un jucător chemat la naționala României. Fostul fotbalist nu înțelege de ce Edi Iordănescu l-a chemat pe Daniel Bîrligea, atacantul celor de la CFR Cluj. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani nu a terminat pe teren niciun meci în ultimele șase etape.

„Ce e asta? Un jucător care merge la echipa naţională nu poate juca niciodată mai mult de 66 de minute într-un meci? Ce cauţi la echipa naţională dacă nu poţi juca mai mult de 66 de minute? Ce explicaţie îmi dai? Niciodată n-a jucat 66 de minute, dar este convocat la naţională”, a exclamat Panduru, potrivit Orange Sport.

Florin Prunea are însă o altă părere despre Daniel Bîrligea.

„E bine că el marchează, are nevoie de încredere. E bine și pentru echipa națională. Bîrligea e într-o formă foarte bună. În momentul de față are șanse să fie în echipa de start”, a spus Florin Prunea luni, la Digi Sport.

Sezonul trecut, atacantul a avut mereu probleme. Dan Petrescu, pe atunci antrenorul clujenilor, se plângea că acesta se accidenta prea des.

„E a zecea ruptură de când a venit la CFR. Sunt lucruri pe care nu le înțeleg. L-am dus peste tot, a făcut o mie de analize, tot degeaba”, spunea antrenorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Panduru are ieșiri „în decor” de multe ori. Mai ales în cazul de față cu Birligea. Care are reușite, este clar peste toți „stranieri” convocați ca și atacanți pentru ca la capitolul eficiență ii surclasează pe alde pușcaș și alibec.SI INCA UN MOTIV: JOACA IN CAMPIONATUL INTERN.motiv care ar trebui sa I închidă gura chiar și lui Panduru. Ca sa nu i amintesc de Paulo Rossi ….vis a vis de minute jucate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed