Cum vrea Gigi Becali să-l ajute pe Dănuț Lupu. Totul a ieșit la iveală: ‘Să facă ce vrea el’

Cum vrea Gigi Becali să-l ajute pe Dănuț Lupu. Totul a ieșit la iveală. Latifundiarul din Pipera nici nu a stat pe gânduri. Vrea să-l ajute pe fostul fotbalist așa că a făcut un plan bine pus la punct.

Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare, după ce a fost prins la volanul unei mașini fără a poseda permis de conducere.

Cum vrea Gigi Becali să-l ajute pe Dănuț Lupu

Latifundiarul din Pipera a anunțat că va face o cerere pentru a-l angaja pe Dănuț Lupu la FCSB, pentru a avea activitate în lunile petrecute în spatele gratiilor.

”După 21 de zile îi dă regim. O să pun cerere și îl angajez. Va tăia frunze la câini. Să facă ce vrea prin bază. Ce, trebuie să îi distrugem la pușcărie? Precum criminalii? O să fac o lege pentru ca oamenii fără infracțiuni violente, după 25 de zile, să fie scoși afară”, a spus Becali, la Palat.

Dănuț Lupu, săltat la aeroport

Lupu a primit vestea că va fi trimis după gratii din Dubai. Se afla acolo cu soţia la tratament. Acesta a revenit în ţară duminică, şi direct de la aeroport a fost dus de poliţişti la penitenciar.

Fostul internaţional a fost preluat de poliţişti, urcat în maşină, şi dus la Penitenciarul Rahova. A transmis un mesaj familiei sale înainte să fie arestat, conform fanatik.ro.

„Voi ajunge astăzi în România să mă predau așa cum am promis zilele trecute. Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România. Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal, astfel încât toată lumea să-și facă datoria.

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat sî fac asta cu demnitate. Mă predau azi pentru că azi erau biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarații și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a spus Dănuț Lupu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed