Tragedie fără margini. Un arbitru român trece prin momente grele: ‘Bravo lui că s-a putut gândi la meci’

Tragedie fără margini pentru Ovidiu Artene. Tatăl său s-a stins din viață.

Adrian Porumboiu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut arbitrul săptămâna trecută la meciul Newcastle – PSG. Acesta a făcut parte din brigada lui Istvan Kovacs.

Tragedie fără margini: ‘Bravo lui că s-a putut gândi la meci’

Ovidiu Artene trece prin clipe grele. Tatăl său s-a stins din viață.

După meciul Newcastle – PSG, Adrian Porumboiu a apărat brigada lui Istvan Kovacs care a fost taxată de presa din Franța.

Fostul arbitru l-a lăudat pe tușierului din Vaslui, Ovidiu Artene, care și-a făcut treaba în ciuda problemelor pe acre le avea acasă.

„A fost și un arbitru foarte, foarte bun care e din Vaslui (n.r. Ovidiu Artene). Cei care au comentat meciul trebuia măcar să-l recunoască la faza care s-a iscat cu golul care la început a fost anulat, iar VAR-ul l-a confirmat. Faza era pe partea lui. Comentatorul a spus că era Vasile Marinescu. Bine că n-a spus că era Vasile Roaită.

Este un arbitru chiar foarte bun. Trece printr-un moment foarte dificil al vieții lui în legătură cu tatăl lui care are o problemă medicală destul de gravă. Bravo lui că s-a putut gândi la meci și a arbitrat, zic eu bine, și arbitrează tot timpul bine”, a dezvăluit Adrian Porumboiu, la fanatik.

Adrian Porumboiu declarații acide la adresa lui Istvan Kovacs

Adrian Porumboiu i-a adus acuzații grave lui Istvan Kovacs după eroarea comisă în CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0, în meciul din etapa cu numărul 9 din SuperLiga.

„Dacă nu-l văd în campionatul intern, de ce m-aș uita ce arbitrează în Champions League. Au fost meciuri suficiente la care să mă uit”, a spus Adrian Porumboiu, despre prestația lui Kovacs la Newcastle – PSG 4-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed