Florin Prunea s-a dezlănţuit! Cine se bate pentru supravieţuirea în Superliga. Verdict clar al fostului mare portar

Florin Prunea s-a dezlănţuit! Verdict clar al fostului mare portar despre echipele care se bat pentru supravieţuirea în Superliga.

În urma remizei cu CFR Cluj de pe Arena Națională, Dinamo a reușit să obțină primul punct după o serie de 4 înfrângeri consecutive.

Florin Prunea s-a dezlănţuit! Cine se bate pentru supravieţuirea în Superliga

Florin Prunea nu le dă mari șanse dinamoviștilor în Superliga. Fostul portar spune că Dinamo face parte dintre cele 5 echipe care se vor bate la retrogradare.

”Voluntari, Iași, UTA, Dinamo și Botoșani (n.r.- se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare). Iașiul a jucat foarte bine, dar, uite, și ei au probleme în defensivă. De la locul 12 în jos, pe celelalte nu le văd echipe de retrogradare”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Dinamo se află pe penultimul loc, poziție direct retrogradabilă, cu doar 9 puncte câștigate în 12 etape. FC Botoșani este singura echipă din SuperLigă fără victorie în acest sezon și a adunat doar 6 puncte.

Pe primul loc în clasamentul din Superligă se află FCSB-ul cu 29 de puncte, urmată de CFR Cluj și Rapid, cu 26 respectiv 22 de puncte, iar pe locul 4 se află CSU Craiova cu un cumul tot de 22 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed