Gică Hagi nu s-a mai abţinut! Ce a spus după victoria în faţa lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Farului, impresionat

Gică Hagi nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a spus după victoria în faţa lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Farului, impresionat după victoria obţinută târziu pe final, în partida de la Galaţi.

Elevii lui Gică Hagi au reușit să se impună în fața celor de la Oțelul, scor 1-0. Golul a venit târziu, în minutul 79.

Gică Hagi nu s-a mai abţinut!

Antrenorul celor de la Farul s-a declarat uimit de prestația echipei și a spus că jucătorii săi se află pe drumul cel bun.

„Mă bucur că echipa a luptat, la fel cum a făcut-o şi cu Dinamo. Ne-am adaptat adversarului, am încercat să fim noi, să fim ofensivi. Am încercat să facem lucruri, am avut ocazii, am avut şi şansă.

Jocul a fost deschis şi suntem fericiţi că am câştigat. Avem jucători, am demonstrat anul trecut că avem un lot bun, omogen. Unii sunt în formă, alţii mai puţin. Suntem pe drumul bun.

Trebuie să încerci să exploatezi calităţile unui jucător, să îl pui întotdeauna în rolul în care trebuie să joace pentru a da randament.

La noi, asta trebuie să facă Budescu. Noi îi aducem mingi, el trebuie să facă diferenţa, pentru că are viziune, vede jocul, simte spaţiul. Are momentele lui de creativitate pe care nu i le putem lua şi încercăm să îl punem în evidenţă”, a spus Hagi, potrivit Orange Sport.

Ionuț Larie, cuvinte de laudă din partea lui Gică Hagi

Ionuț Larie, „veteranul” lui Gică Hagi, e golgeterul Farului în acest campionat, cu cinci reușite.

„De când a venit la noi, Larie e fantastic, ne ajută foarte mult, e căpitanul echipei, e un băiat extraordinar şi are un randament foarte bun la vârsta lui.

Legat de Louis (n.r. – Munteanu), pot să spun doar că e un vârf autentic, căruia îi place golul de când s-a născut. E periculos, chiar dacă nu marchează, ştie să combine, are şut, finalizare bună, trebuie să meargă pe drumul ăsta”, a afimat Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed