Avertisment dur pentru tricolori! Un jucător convocat de Edi Iordănescu a dat verdictul. De ce trebuie să ne temem de Belarus şi Andorra

Avertisment dur pentru tricolori! Un jucător convocat de Edi Iordănescu a dat verdictul. Motivul pentru care trebuie să ne temem de Belarus şi Andorra.

România va juca dubla cu Belarus și Andorra, pe 12, respectiv 15 octombrie, din preliminările EURO 2024.

Vladimir Screciu, avertisment pentru tricolori

Vladimir Screciu, jucătorul celor de la CSU Craiova, a vorbit despre partida pe care România o va juca cu Belarus. A transmis că ”tricolorii” nu trebuie să își subestimeze adversarii, chiar dacă Belarus ocupă a patra poziție în Grupa I.

”Ne așteaptă două meciuri destul de grele, mai ales cel cu Belarus pentru că e în deplasare. Israel a obținut două victorii în prelungiri cu Belarus. Gândul nostru e doar la victorie și vom da tot ce avem mai bun pentru a lua cele trei puncte.

Nu cred că reprezintă un avantaj acest lucru (n.red. faptul că meciul se joacă la Budapesta). Jucăm fotbal și ne gândim la cele trei puncte, chiar dacă se joacă pe un teren neutru.

Această victorie (n.red. cu Kosovo) a fost foarte importantă, dar acum face parte din istorie. Acum ne gândim doar la meciul cu Belarus.

Trebuie să luăm meci cu meci, contează foarte mult, e foarte bine că suntem neînvinși. Vrem să o ținem pe aceeași linie, dar nu trebuie să ne sfidăm adversarii. Trebuie să îi analizăm foarte bine și sperăm să câștigăm”, a declarat Vladimir Screciu pentru Digi Sport.

Meciurile rămase de disputat în Grupa I a preliminariilor EURO 2024

12 octombrie 2023

ora 21:45 | Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția

15 octombrie 2023

ora 19:00 | Elveția – Belarus
ora 21:45 | ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel

18 noiembrie 2023

ora 19:00 | Belarus – Andorra
ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo

21 noiembrie 2023

ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed