Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Italienii au dat verdictul după meciul pierdut cu AC Milan. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Italienii au dat verdictul după meciul pierdut cu AC Milan. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Unul dintre cei mai în formă tricolori a intrat în vizorul italienilor.

Genoa a pierdut în fața celor de la AC Milan cu un scor de 0-1. Radu Drăgușin a fost titular și a primit doar cuvinte de laudă.

Vestea momentului despre Radu Drăguşin!

În urma prestațiilor lui Radu Drăgușin la meciul contra celor de la AC Milan, italienii l-au declarat cel mai bun jucător de pe teren.

„Drăgușin, cel mai bun jucător de pe teren. A fost aproape de gol cu un șut cu piciorul stâng, a fost atent la fiecare mingea și a câștigat toate duelurile. De netrecut în această seară”, au scris italienii de la Pianeta Genoa.

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost titular la Genoa în toate cele 9 meciuri din acest sezon.

George Pușcaș, cel mai slab jucător

Dacă Drăgușin a fost catalogat drept cel mai bun jucător, George Pușcaș a fost notat cu 5.5 de Gazzetta dello Sport. Nota a fost oferită pentru prestația cea mai slabă. În special după ratarea care putea aduce un punct important echipei sale.

George Pușcaș ar fi putut să înscrie la finalul partidei, dar acesta a fost blocat de Oliver Giroud în interiorul careului, profitând de preluarea lungă a atacantului român.

„Cel mai slab. Intră în prelungiri, însă meciul se desfășoară pe lângă el: o minge bună în careu îi este suflată de Giroud care, deși a intervenit bine, nu s-a născut cu mănuși în mână”, a scris jurnaliștii de la sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed