Elias Charalambous a primit ordin! Gigi Becali a spus clar. Jucătorul care nu are voie să lipsească de la FCSB

Elias Charalambous a primit ordin! Gigi Becali a spus clar. Jucătorul care nu are voie să lipsească de la FCSB. L-a lăudat și i-a promis titularizarea de acum înainte. A făcut ravagii pe teren.

Asul din mâneca lui Elias Charalambous! Gigi Becali a rămas uimit de evoluţia sa. Jucătorul care a luat ochii tuturor în meciul cu FC Botoşani.

Elias Charalambous a primit ordin!

FCSB s-a impus cu un joc modest în deplasare, în duelul cu FC Botoșani, scor 1-0.

Singurul gol al partidei a fost marcat de către Mihai Lixandru, iar evoluția generală a mijlocașului din meciul cu moldovenii a fost una de apreciat. Patronul FCSB s-a declarat a fi mulțumit de prestația jucătorului lui Elias Charalambous, asigurându-i titularizarea în etapele următoare.

”Lixandru nu e închizător, e inter. Nu va lipsi din teren. Va juca ori fundaș central, ori inter. E posibil să fie foarte folositor fundaș central, că e foarte sigur pe el, nu se precipită, n-are nicio frică.

Nici nu îl știam, trebuia să ținem la un meci de scor și au zis că să îl băgăm pe Lixandru. Când l-am văzut, materiale, agresivitate, apoi am văzut că a început să și dribleze, fizic bun, tehnică, hai să îl vedem”, a spus Gigi Becali, citat de Fanatik.

Cristi Ganea, de asemenea, a făcut o impresie bună în primul său duel alături de jucătorii vicecampioanei. ”Să știi că mi-a plăcut foarte mult de Ganea. A făcut el două greșeli care nu se permit, dar și oboseala. Mi-a plăcut foarte mult de el. Nu că e bătălie, deja nici nu știm pe cine să băgăm. E jucător de viteză, are și o tehnică bună, urcă.

E adevărat, și Radunovic are tehnică și urcă, dar ăsta are mai mare viteză și mai mare forță. Mai vână, mai iute. Puțin mai tehnic Radunovic poate, dar n-are puterea ăstuia. Ne rugăm la Dumnezeu să ne dea înțelpciunea să joace ăla care trebuie”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed