Probleme mari pentru omul lui Gică Hagi! A fost oprit, de urgenţă, de poliţie. Cum a încălcat legea

Probleme mari pentru omul lui Gică Hagi! A fost oprit, de urgenţă, de poliţie. S-a aflat ce s-a întâmplat cu acţionarul ”marinarilor”. A încercat să se abată de la legi și a fost taxat la foc automat.

Mâna dreaptă a lui Gică Hagi, amendat de urgență! A rămas și fără permisul de conducere. Ce a putut să facă.

Probleme mari pentru omul lui Gică Hagi!

Ciprian Marica, președintele de la Farul Constanța, nu va mai avea dreptul să conducă un autoturism 30 zile!

Nerăbdarea fostului atacant al naționalei a fost taxată imediat de către poliția rutieră. Marica nu a fost cumpătat și a trecut pe roșu, undeva în nordul Bucureștiului.

Fostului internațional i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile. Mai mult de atât, i-a fost aplicată și o amendă usturătoare, în valoare de 1450 lei.

Oprit de organele specializate, omul lui Gică Hagi nu a avut asupra sa nici documentele prevăzute de lege, ce ar trebui prezentate în cazul unui control rutier.

„La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric și nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislația în vigoare.

În acest context, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Poliţia, printr-un comunicat oficial.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed