Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Ultimatum pentru un jucător de la FCSB: ‘Joacă, bă, fotbal!’

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! A luat la ţintă unul dintre actualii jucători ai roş-albaştrilor căruia i-a dat ultimatum. Dumiter a fost îndemnat să intre cât mai repede în formă, altel e posibil să fie nevoit să-şi caute echipă.

Deşi s-a vorbit că FCSB va mai face transferuri, Gigi Becali nu mai vrea să dea bani pe jucători. Refuzat de Ionuț Nedelcearu și de Dorin Rotariu, Gigi Becali a anunțat și că Alexandru Mitriță nu a reprezentat o prioritate pentru formația sa, astfel că un transfer este greu de realizat în acest moment.

Gigi Becali a afirmat că este posibil să mai transfere un singur jucător în această vară: o extremă dreapta, care să fie rezerva lui Andrei Cordea. „Nu mai vreau nimic. Dacă o vrea Domnul să mai iau, o să iau. Primul 11 e făcut, poate pentru Cordea să mai iau o dublură, acolo, dar nu vezi ce se întâmplă în lumea asta? E război și eu să dau banii la fotbal? Până la urmă, am 4 atacanți: Tănase, Ianis Stoica, Dumiter și Mamut.

La fundași centrali, am luat ce am vrut. Vom vedea. Pe Dumiter am dat 350.000! Joacă, bă, fotbal!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Astfel, dorinţa antrenorului Toni Petrea, care a spus că mai vrea jucători pare să nu mai fie îndeplinită. ”Cred că în orice moment ar mai fi nevoie de jucători, mai ales când ai mai multe obiective. Vor fi multe meciuri disputate într-un ritm destul de alert. Cu cât ai un lot mai numeros și valoros cu atât e mai bine.

Vom vedea, căutăm, așteptăm răspunsuri, nu știm momentan dacă vom reuși să mai aducem ceva”, a spus Toni Petrea, după finalul amicalului cu Zimbru Chişinău, conform Pro TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed