Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Antrenorul vicecampioanei, nemulţumit după meciul cu FC Botoşani: ‘Nu am făcut cel mai bun meci’ + Mesaj pentru fanii vicecampioanei

Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Antrenorul vicecampioanei, nemulţumit după meciul cu FC Botoşani. Chiar dacă vicecampioana s-a impus pe terenul lanternei roşii, antrenorul cipriot nu a fost deloc mulţumit.

Elias Charalambous recunoaşte că echipa sa nu a jucat bine deloc, dar este fericit pentru victoria obţinută. După cele trei puncte câştigate, vicecampioana s-a îndepărtat la 4 puncte de CFR Cluj.

Elias Charalambous s-a dezlănţuit!

„Să fiu sincer, exact ceea ce ne-am aşteptat. Astfel de meciuri sunt foarte dificile. A fost şi mai dificl că a fost vânt împotriva noastră în prima noastră. Ştiam că vom suferi, că vor juca contraatac. Nu am făcut cel mai bun meci, dar am câştigat 3 puncte foarte importante”, a spus Elias Charalambous, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul vicecampioanei a vorbit şi despre Mihai Lixandru, autorul singurului gol al meciului. „Sunt foarte fericiti pentru Lixandru. am avut discuţii cu el când nu juca, dar felul cum se antrena m-a convins. Într-o bună zi, va fi răsplătit. Evoluţia lui se îmbunătăţeşte în fiecare săotămână. E un sezon lung şi avem nevoie de toţi jucătorii. Mingea a ieşit afară, nu ne-au dat-o înapoi, nu e nimic special. Am vorbit după aceeea cu Alexa”, a mai spus Charalambous, care a avut un mesaj şi pentru proprii fani.

„Le mulţumesc fanilor că au fost alături de echipă şi în această deplasare, la Botoşani”, a încheiat Elias Charalambous.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed