Edi Iordănescu face anunţul momentului! Avertisment pentru tricolori înaintea meciului. România îşi joacă viitorul la EURO 2024

Edi Iordănescu face anunţul momentului! Avertisment pentru tricolori înaintea meciului. România îşi joacă viitorul la EURO 2024. Selecţionerul a vorbit înaintea dublei cu Belarus şi Andorra.

Edi Iordănescu e foarte optimist înaintea dublei care ne poate duce la EURO 2024. „Nu depindem de nimeni în afară de noi”, a transmis selecţionerul.

Edi Iordănescu face anunţul momentului!

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Belarus şi Andorra din preliminariile EURO 2024. „Abordăm această acţiune cu acelaşi spirit de luptă şi unitate pe care l-am consolidat. Parcurgem o perioadă extrem de condensată dintr-un program cu ritm încărcat. Am reuşit împreună să demonstrăm că nimic nu e prea greu când toţi suntem concentraţi total la singurul obiectiv. Calificarea la EURO 2024.

În selecţie, respectăm în continuare principiile care ne-au confirmat performanţa. Am urmărit, am analizat şi am decis cu încredere deplină”, a afirmat Edward Iordănescu, conform frf.ro.

„Ne-am câştigat prin dăruire şi sacrificii poziţia. Am luptat şi nu depindem de nimeni în afară de noi! Suntem pe loc de calificare şi neînvinşi în grupă. Să nu uităm cât de greu s-a obţinut fiecare punct. Ce a însemnat fiecare secundă din această campanie!”, a subliniat selecţionerul.

„Trebuie să fim deplin conştienţi şi responsabili Acum pentru ca nu cumva să ne iluzionăm că ne aşteaptă cineva cu 6 puncte în aceste zile! N-am primit nimic de-a gata, ne-am câştigat prezentul iar acum trebuie să ne câştigăm şi viitorul!

Aşa cum am obţinut totul în această campanie, în ciuda îndoielilor de început, în faţa unor adversari consideraţi mai valoroşi. Am trecut peste slăbiciunile noastre şi am devenit mereu mai buni. Aşa trebuie să jucăm şi acum: cu toată fiinţa, în fiecare secundă!”, a adăugat el.

„Sunt convins că românii de pretutindeni vor fi cu sufletul lângă noi la meciul cu Belarus. Iar pe teren propriu, cu Andorra, vom fi şi mai puternici prin cei mai tineri suporteri din tribune. Pentru că ei sunt inima fotbalului. Noi avem responsabilitatea de a le oferi un model de performanţă şi de a le răsplăti dragostea cu bucurie”, a mai afirmat selecţionerul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed