Dezvăluiri de ultimă oră ale vedetei de la FCSB! Darius Olaru, mesaj clar pentru Gigi Becali: ‘M-am obişnuit cu criticile’

Dezvăluiri de ultimă oră ale vedetei de la FCSB! Darius Olaru, mesaj clar pentru Gigi Becali. Mijlocaşul celor de la FCSB s-a obişnuit cu criticile patronului, dar spune că şi-ar dori ca acestea să fie constructive.

Darius Olaru este în perioada lui de glorie ca fotbalist. Are un parcurs foarte bun în acest sezon, cu goluri, dar şi pase de gol în tricoul vicecampioanei. .

Darius Olaru, mesaj clar pentru Gigi Becali

Darius Olaru a fost foarte lăudat în ultima vreme pentru prestațiile lui din ce în ce mai bune, însă mereu trebuie să existe și critici. Ilie Dumitrescu este de părere că Darius este la cel mai înalt nivel al carierei.

„Olaru este la cel mai înalt nivel al carierei. Joacă un fotbal total, face presing, arată a fotbalist, mai ales că trece printr-o formă sportivă foarte bună. Este un jucător de viitor, a declarat acesta”, pentru gsp.

Olaru a declarat că aceste critici nu îl mai deranjează așa cum o făcea la început, dar acesta învață din ele. „Fotbalul îmi ocupă cel mai mult timpul, încerc să devin mai bun pe zi ce trece și să-mi ajut echipa să obținem rezultatele bune. Normal că o vorbă bună vine altfel decât una rea. M-am obișnuit și cu criticile și le accept dacă sunt constructive. Inclusiv criticile mă motivează, dar depinde în ce situație mă prind. Câteodată nu-mi prind bine, dar nu am ce face, trebuie să trec peste, să fiu un om normal și să-mi fac treaba aici”, a declarat Darius Olaru, pentru sursa menționată mai sus.

Mijlocașul celor de la FCSB speră ca echipa lui să câștige titlul de campioană. „Obiectivele mi le setez de la meci la meci, trebuie să fim focusați și să-l pregătim mereu cel mai bine. Și anul trecut am avut parte de un campionat puternic mai ales în play-off, așa o să fie și acum, totul se va juca până la sfârșit. O să avem un campionat foarte disputat”, a adăugat acesta.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed