Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! S-a aflat adevărul după suspendarea româncei. E foarte grav

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! S-a aflat adevărul după suspendarea româncei. E foarte grav ceea ce a ieşit la iveală în urmă cu puţin timp. Are legătură cu firma care a produs suplimentele contaminate care au dus la suspendarea româncei.

Simona Halep a încasat 4 ani de suspendare în cazul de dopaj. A fost găsită vinovată de către acuzatorii de la ITIA.

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep!

Acum, ies la iveală detalii dureroase pentru Simona Halep. Jeremy Luke, președintele Centrului Canadian de Etică în Sport din Canada, a vorbit despre cazul de dopaj al româncei.

Fostul lider mondial WTA spune că s-a dopat deoarece un supliment alimentar pe care l-a luat era contaminat. Luke declară că aceasta este o problemă frecvent întâlnită în Canada. Este țara din care sportiva noastră a cumpărat suplimentul prin intermediul Academiei Mouratoglou.

„Suplimentele reprezintă o problemă în Canada atunci când vine vorba despre antidoping. Aici, suplimentele au parte de o legislație mult diferită de a medicamentelor. Din cauza acestui vid, de multe ori există posibilitatea ca produsele să fie contaminate cu substanțe interzise și asta duce la teste pozitive.

Suntem îngrijorați în privința suplimentelor și a lipsei de legislație. Mesajul nostru către sportivii canadieni este să evite suplimentele ținând cont de lipsa de legi care să controleze această piață”, a spus Jeremy Luke, conform gsp.ro.

Halep nu renunță după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Şi-a reluat antrenamentele şi speră că TAS va modifica radical suspendarea de 4 ani primită la Sport Resolutions.

Există precedente în procesele din tenis de la TAS în care tribunalul elvețian a dat verdictul în cel mult 2 luni de când dosarul a fost depus. Simona speră astfel că suspendarea primită va fi modificată considerabil și că ar putea să revină pe teren la început de 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed