Coşmar total pentru Ianis Hagi! Dezvăluiri teribile ale tricolorului. A spus prin ce a trecut

Coşmar total pentru Ianis Hagi! Au apărut dezvăluiri teribile ale tricolorului. A spus prin ce a trecut.

În ianuarie 2022, internaționalul român a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept.

Coşmar total pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi s-a întors pe teren un an mai târziu. Recent, jucătorul a povestit cum s-a simțit în perioada de recuperare, dar și cât de mult s-a maturizat în acest timp.

„Cred că și pe teren, și în afara terenului, m-am maturizat. Uite, toată lumea știe că viața de fotbalist e scurtă, auzi mereu asta, trebuie să profiți de fiecare minut, să alergi mereu spre următorul antrenament, meci, trofeu.

Dar când simți pe pielea ta, foarte concret, sentimentul acesta, e deja altceva! Eu timp de un an n-am simțit că mai am următorul antrenament, meci, sezon, următoarea convocare la națională! Nu mai urma acel ceva spre care să alerg! Simțeam că totul s-a oprit, pentru mine.

Băi, deci astea sunt sentimentele de final de carieră! Groaznice sentimente! Dar le-am învins! Cât de urât poate să fie! Vrei să joci și… nu te mai lasă corpul! M-a maturizat mult asta. Pentru că acum nu mă mai gândesc la faptul că urmează un nou antrenament, un nou meci, ci tratez fiecare antrenament și meci ca și cum ar fi ultimul! Trebuia să profit de fiecare minut? Acum profit de fiecare secundă!”, a povestit jucătorul, conform Prosport.

Acum, Ianis Hagi se află într-un moment bun al carierei sale, el având mari șanse de calificare la EURO 2024. De asemenea, mijlocașul este titular la formația Deportivo Alaves, acolo unde a fost împrumutat de Glasgow Rangers.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed