Mihai Stoica face anunțul momentului! Dezvăluiri despre vedeta celor de la FCSB. Elias Charalambous, direct vizat

Mihai Stoica face anunțul momentului! Dezvăluiri despre vedeta celor de la FCSB. Managerul vicecampioanei a vorbit deschis despre situația jucătorului. Elias Charalambous, direct vizat.

Conducerea FCSB a decis viitorul lui Alex Băluță! Mihai Stoica a dat detalii despre perioada slabă a jucătorului. 

Mihai Stoica face anunțul serii!

Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor, a vorbit despre situația actuală a lui Alex Băluță, jucător care a ales să semneze cu FCSB în detrimentul formației CSU Craiova, fostul său club.

Alex Băluță a semnat cu FCSB la data de 1 iulie 2023, aflându-se sub contract cu vicecampioana până în anul 2025.

Mijlocașul lateral nu a reușit să se impună în meciurile oficiale, trecându-și în cont doar două pase de gol, de când a venit în vestiarul celor de la FCSB. Stoica are în continuare speranțe în jucător, deși până acum Băluță a evoluat în media echipei, atunci când a fost introdus pe teren.

„Faţă de alte partide n-am mai avut spiritul ăla. Nu sunt supărat pe nimeni, sunt supărat că nu am câştigat, aveam ocazia să mergem la şase puncte. Acum, dacă CFR câştigă azi vine la un punct. (n.r. el a părut că a avut… ) nu doar el, (n.r. la el a fost cea mai evidentă) nu ştiu ce să zic.

Acolo Băluţă nici n-a văzut că e portarul acolo. Nu aia de la 0-0, aia acolo s-a făcut 1-0 şi aia e inerentă. Din păcate sunt câţiva jucători care nu traversează o perioadă bună!”, a declarat Meme Stoica la Orange Sport.

Pe parcursul carierei sale, Alex Băluță a mai evoluat la Pușkaș AFC, Slavia Praga, Slovan Liberec, CSU Craiova, FC Viitorul, Chindia Târgoviște și AFC Gică Popescu.

Ce a declarat Gigi Becali despre mijlocaș

”Băluţă îmi place. Este activ, se mişcă, face. Eu nu accept jucători care nu participă la joc, pe care să îl aşteptăm 25 de ani să vedem dacă merge. Fotbalul este atunci, 90 de minute!”, a spus Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed