Probleme mari pentru Elias Charalambous! S-a aflat înaintea meciului. Jucătorii care nu vor putea evolua în următorul meci

Probleme mari pentru Elias Charalambous! S-a aflat înaintea meciului. Antrenorul a anunțat cine nu va putea evolua în următorul meci.

Elevii lui Elias Charalambous se vor duela cu FC Botoșani, sâmbătă seară, de la ora 21.30, pe Stadionul Municipal Botoșani.

Probleme mari pentru Elias Charalambous!

Elias Charalambous nu are la dispoziție doi jucători de bază, Vlad Chiricheș și Risto Radunovic.

Chiricheș este în continuare indisponibil în urma accidentării suferite în partida cu UTA Arad, de pe data de 28 august. Fundașul a suferit o leziune musculară, staff-ul medical preconizând o întoarcere pe teren a internaționalului, la sfârșitul lunii octombrie.

Elias Charalambous a anunțat, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei, că doar Chiricheș și Radunovic (suspendat) vor lipsi din lotul vicecampioanei care se va deplasa la Botoșani.

„Radunovic este singurul jucător absent, plus Chiricheș. Nu vă pot spune de acum cine va fi titular, pentru că urmează un antrenament. Vrem să avem toți jucătorii 100%, iar apoi vom decide cine va începe.

Avem încă un meci în deplasare. Toate meciurile sunt dificile. Am pierdut cele mai multe puncte în astfel de meciuri, așa că trebuie să fim concentrați pentru a câștiga.

Botoșani e o echipă care are jucători rapizi în atac, buni pe tranziție. Trebuie să fim în cea mai bună formă. Venim după nu cel mai bun rezultat. Cel mai important e meciul următor.

Cred că experiența din acest sezon, când am pierdut cele mai multe puncte în astfel de meciuri, ne va ajuta să înțelegem că e un meci dificil. Analizăm adversarul, vorbim zilnic cu jucătorii, care sunt îndeajuns de inteligenți pentru a înțelege asta.

Trebuie să fim foarte bine pregătiți. Avem exemple din acest sezon în care am pierdut puncte în astfel de meciuri”, a spus Charalambous.

Valeriu Iftime, pozitiv în privința duelului cu FCSB

Valeriu Iftime este de părere că elevii lui Dan Alexa sunt capabili de a produce surpriza pe teren propriu, conform digisport.ro.

„Nu am ce să-i reproșez lui Dan Alexa acum. Situația este una complicată, urmează alte 3-4 jocuri din care o să vedem ce putem să scoatem. Înaintea meciului de la Craiova nu ne-am odihnit, a fost un drum cu autocarul de vreo 14 ore. Nu am avut mult timp de refacere, asta e viața.

Acum ne pregătim pentru meciul de sâmbătă cu FCSB, care va fi unul foarte complicat. Nu am câștigat niciodată cu ei, dar poate câștigăm acum, nu știu.

Nu suntem disperați că retrogradăm. Este o presiune foarte mare că nu am câștigat niciun meci, atâta tot. Este o stare de tristețe, dar poate Dan (n.r. Dan Alexa) va avea puterea să-i mobilizeze pe băieți”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed