Elias Charalambous, dat de gol! Dezvăluiri incredibile despre antrenorul celor de la FCSB:’ ‘N-am mai văzut de mult’

Elias Charalambous, dat de gol! Atitudinea patronului roș-albaștrilor îl pune într-o lumină proastă pe tehnicianul cipriot. Dezvăluiri incredibile despre antrenorul celor de la FCSB.

Elias Charalambous, dominat de-a binelea! Gigi Becali l-a redus la tăcere. S-a aflat cine face legea în vestiarul primei clasate.

Elias Charalambous, dat de gol!

Gigi Becali, patronul FCSB, a admis în mod public faptul că se implică direct în toate deciziile legate de echipă.

Deși autoritatea tehnicianului cipriot scade în ochii suporterilor, Elias Charalambous este apreciat pentru seriozitatea de care dă dovadă în sânul clubului.

Alexandru Boc, fost internațional, a fost în deplasare alături de vicecampioană, la Oradea, în vederea disputării partidei cu FC Bihor, din cadrul Cupei României, scor 2-0.

Apropiatul președintelui FCSB a lăudat atitudinea serioasă a antrenorului.

”Să-ți spun eu ceva, foarte serios. Două zile, cât au stat la Oradea, am fost în anturajul lor. Atâta seriozitate la echipă n-am văzut de mult. Sunt și puțini străini… Am fost și la Mihăiță Neșu în vizită, cu Charalambous. E foarte drăguț, simpatic, vorbește cât trebuie, mi-a plăcut tot”, a spus Alexandru Boc, potrivit digisport.ro.

”La nivel de copii și juniori!”

Ionel Dănciulescu l-a taxat însă pe antrenorul cipiot.

Deși Gigi Becali a recunoscut că își bagă nasul în treaba antrenorului, Elias Charalambous  s-a concentrat pe antrenamentele elevilor săi, obținând victorii pe bandă rulantă, în ciuda contestatarilor.

”Vii și dai niște declarații de genul ‘am făcut două schimbări că am văzut eu echipa adversă, că s-a închis foarte bine’. Nu. Fii asumat în absolut tot ceea ce faci.

Pentru mine, argumentul a fost imaginea aceea când a venit el prima oară, când ridica mingea cu mâna și le-o dădea jucătorilor de la FCSB, să dea la poartă. La nivel de copii și juniori. În fine”, a spus Ionel Dănciulescu, la digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed