Adrian Mutu pregăteşte marea lovitură! Mutarea de titlu a antrenorului român. Totul a devenit public / Video

Adrian Mutu pregăteşte marea lovitură! Mutarea de titlu a antrenorului român. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp. Briliantul vrea să câştige primul titlu din cariera de tehnician.

Adrian Mutu tocmai a preluat-o pe Neftchi Baku, formație din capitala Azerbaidjanului. Vrea titlul la azeri, deşi nu a început prea bine sezonul.

Adrian Mutu pregăteşte marea lovitură!

Totuşi, Adrian Mutu forţează un transfer de titlu. Asta mai ales din cauza faptului că echipa sa, Neftchi Baku, se află, momentan, doar pe locul cinci în primul eșalon fotbalistic din Azerbaidjan. Sub comanda lui Mutu, Neftchi are un bilanț de trei victorii, trei remize și două înfrângeri în campionat. Se află la patru puncte în spatele liderului Zira.

Elevii fostului antrenor de la Rapid sau FCU Craiova nu stau bine la capitolul ofensivă. Neftchi are doar șapte goluri înscrise în opt meciuri de campionat, cu o medie mai mică de un gol pe meci.

În preliminariile Conference League, Neftchi a reușit să bifeze doar două tururi preliminare. Şi acolo are un bilanț dezamăgitor, o victorie, un egal și două înfrângeri.

Mahir Emreli, în vârstă de 26 de ani, cotat la 1 milion de euro este principala țintă a lui Mutu. Atacantul Azerbaidjanului este legitimat la Dinamo Zagreb, pentru care a bifat 13 meciuri în acest sezon. Mahir Emreli a înscris trei goluri și a oferit patru pase decisive pentru campioana Croației.

Potrivit presei din Azerbaidjan, Adrian Mutu dorește un împurumut de un an și jumătate pentru atacantul celor de la Dinamo Zagreb.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed