Ianis Hagi a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri incredibile despre fostul său antrenor. Edi Iordănescu va fi uimit

Ianis Hagi a dat cărţile pe faţă! Au apărut dezvăluiri incredibile despre fostul său antrenor. Edi Iordănescu va fi uimit.

Internaționalul român, care evoluează la Deportivo Alaves, sub formă de împrumut, a rememorat un eveniment ce a avut loc în vestiarul echipei de pe „Ibrox Park”, după un meci câștigat în fața celor de la Celtic, scor 1-0.

Ianis Hagi a dat cărţile pe faţă

Episodul s-a petrecut în stagiunea 2020-2021, Ianis Hagi fiind rezervă în meciul cu Celtic. Jucătorul a fost inclus în partidă la pauză, el înlocuindu-l pe Kemar Roofe.

La sfârșitul duelului, Steven Gerrard, tehnicianul scoțienilor la acea vreme, i-a cerut scuze lui Ianis Hagi pentru că nu l-a introdus pe teren de la începutul partidei.

„Mă așteptam să joc eu, că decembrie fusese luna mea! Eram în formă! Mă cheamă Steven Gerrard în birou, cu o zi înainte de marele meci. «Ianis, mâine nu ești titular, de o lună și ceva mă gândesc la acest meci, am pregătit un plan…» Am tăcut.

M-a întrebat cum mă simt. I-am spus că mă așteptam să joc, dar respect decizia. «Ok, să fii pregătit mâine, că dacă nu iese planul gândit de mine, tu vei fi prima schimbare!»

Jucăm acasă, nu mai trebuie să spun ce înseamnă Rangers-Celtic, iar prima repriză jucăm tare slab. La pauză, prima schimbare, intru eu. Câștigăm derby-ul cu 1-0.

Mergem la vestiare. Intră Steven Gerrard. Primul lucru pe care l-a spus când a deschis gura, în fața tuturor jucătorilor, a staff-ului, a celor din club care erau pe acolo: «Ianis, îmi cer scuze pentru decizia luată, a fost nemeritată, trebuia să joci titular, am greșit și îmi asum asta, tu ai fost profesionist, ai intrat, ai decis jocul»”, a povestit Ianis Hagi, potrivit Prosport.

Ianis Hagi: „Aș fi murit pentru el pe teren”

Mai apoi, jucătorul a vorbit despre impactul pe care l-au avut cuvintele rostite de Steven Gerrard la adresa lui.

„S-a lăsat o liniște incredibilă. Steven Gerrard, care fusese un jucător uriaș, care era antrenorul lui Rangers, spune asta după o victorie cu Celtic, înainte de orice felicitări. Și cui? Cine eram eu?

Eram înaintea oricăror performanțe în Scoția, ce demonstrasem până atunci, ce câștigasem? Eram vreun Balon de Aur? De la respectul enorm pe care îl aveam pentru el, am simțit atunci că orice mi-ar cere ca antrenor, absolut orice, aș putea face!

De la respectul imens am ajuns la starea în care aș fi «murit» pentru el pe teren! Pentru că mi-a arătat că înainte de nume, de glorie, de statut, e un mare om!

Putea să-mi spună cuvintele astea în privat, dar a ales tocmai acel moment, de față cu toată lumea, și a câștigat în ochii tuturor!”, a mai afirmat Ianis Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed