Edi Iordănescu a primit ordin! Cine nu trebuie să lipsească de la echipa naţională. Anunţul venit din Generaţia de Aur

Edi Iordănescu a primit ordin! S-a aflat cine nu trebuie să lipsească de la echipa naţională. A numit jucătorii care pot ajuta România să treacă de Belarus și Andorra. Anunţul venit din Generaţia de Aur.

Edi Iordănescu a primit pontul cel mare! Cum se poate impune România duelurile din octombrie.

Edi Iordănescu a primit ordin!

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, a analizat prestațiile selecționatei lui Edi Iordănescu, în partidele cu Israel (1-1) și Kosovo (2-0).

Tehnicianul ardelenilor a concluzionat care ar putea fi așii din mâneca lui Iordănescu în ceea ce privește victoria în partidele din cadrul EURO 2024, din luna octombrie, cu Belarus și Andorra, pe 12, respectiv 15 octombrie.

Vătăjelu, Chipciu, Nistor și Bic sunt jucătorii care nu ar trebui să lipsească din echipa de start a României.

„Avem jucători de calitate, foarte valoroși în Liga 1, cum sunt Vătăjelu, Chipciu, Nistor sau Bic, asta e o părere personală, experiența și implicarea lor se observă, dar Edi Iordănescu va lua decizia, presiunea va fi foarte mare. Toți putem da soluții, dar el trebuie să ia cele mai bune decizii.

Contează pentru noi rezultatul, fiindcă am jucat contra celei mai bune echipe. Pentru mine e o provocare, să găsesc soluții, cu niște jucători care au evoluat la nivel mare.

Sunt oameni responsabili pe care trebuie să-i duc la o formă bună. Când ai material bun, jucători preocupați, putem arăta mult mai bine!”, susține Sabău.

”Nu-mi schimb părerea despre el. Este o persoană pe care o respect!”

Antrenorul clujenilor a vorbit și despre situația lui Dănuț Lupu, fostul manager al celor de la CS Dinamo, formație ce activează în Liga 3.

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și zece zile de închisoare cu executare, în urma conducerii unui autoturism, fără posesia unui permis auto valabil.

”Îmi pare foarte, foarte rău de Dănuț Lupu. Este o persoană pe care o respect, am jucat mult timp împreună, nu-mi schimb părerea despre el, relația noastră rămâne aceeași. Sper să treacă cu bine peste moment!”, a mai declarat Ioan Ovidiu Sabău.

România se va duela cu Belarus, joi, 12 octombrie, de la ora 21.45. Tot în luna octombrie, pe data de 15, selecționata lui Edi Iordănescu va da piept cu Andorra, la aceeași oră. Apoi, tricolorii vor mai avea două meciuri, cu Israel şi Elveţia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed