Omul lui Răzvan Burleanu, umilit în direct! Jigniri incredibile ale lui Gigi Becali. Va ieşi un scandal uriaş

Omul lui Răzvan Burleanu, umilit în direct! Jigniri incredibile ale lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera şi-a ieşit din minţi după FCSB-U Cluj 2-2. Susţine că arbitrul a privat echipa lui Elias Charalambous de un penalty.

Răzvan Burleanu se va enerva crunt atunci când va auzi ce a spus Gigi Becali. Şeful de la FCSB a dat de pământ cu şeful arbitrilor, Kyros Vassaras.

Omul lui Răzvan Burleanu, umilit în direct!

Gigi Becali a lansat o nouă serie de declaraţii dure la adresa lui Kyros Vassaras. Spune că echipa sa trebuia să primească un penalty în meciul de pe Arena Naţională. Mai mult, acuză jocuri de culise la nivel înalt.

Faza incriminată de Gigi Becali s-a petrecut în minutul 44. Băluţă a căzut în careul clujenilor, dar arbitrul Ionuţ Coza i-a dat galben pentru simulare. „Bucuria e că joacă echipa. Trebuie să luăm măsuri ca să jucăm împotriva norocului sau ghinionului. Și a arbitrilor. Că am avut penalty aseară, la Băluță, dar am luat galben.

Asta e, nu avem ce să face. El e grec și e stăpân, noi suntem sclavi și el ne conduce. Pleacă, mă, acasă la tine în Grecia! Lasă-ne cu mizeriile pe care le faci!

Aveam penalty clar, dar s-a dat galben. Du-te, mă, acasă! Muncește la tine acasă! Dar nu vrea… Dar ce să facă? Poate el să facă ceva împotriva lui Dumnezeu? Ar trebui să-i las în pace, dar nu pot.

De ce mă oftic? Că îi zic să plece și nu pleacă. Pleacă, mă, du-te acasă! Nu pleacă și nu pleacă. Păi, pleacă un câine de la măcelărie? Aici face ce vrea el, românii sunt prostovani.

Du-te, mă, acasă! Până la urmă am ajuns la concluzia că doar cu politica poți schimba toate mizeriile. Altfel, ei se infiltrează ca viermișorii. Hațegan, la VAR, și tot nu ni s-a dat penalty”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed